Ara
Gümüşhane
Kapalı
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8125 %0.19
50,2105 %0.03
5.979,91 % 0,41
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane 2 nolu şube kuruldu

Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane 2 nolu şube kuruldu

Gümüşhane Üniversitesi bünyesinde bugüne kadar temsilcilik olarak hizmet veren Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Üniversite temsilciliği, en az 400 üye şartını geçerek şubeleşti.

840
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın başkanlığında bugünkü tarih itibariyle gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında Gümüşhane’de üniversite bünyesinde Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane 2 Nolu şube kuruluşu gerçekleştirildi.

Bugüne kadar temsilcilik olarak hizmet veren ve artık şubeleşen Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Gümüşhane 2 Nolu Şubesinde genel merkez yönetim kurulu kararıyla en geç 6 ay içinde ilk olağan genel kurul gerçekleşecek.

Gümüşhane kamu yükseköğretim kurumları ve birimlerinde örgütlü şube kurulmasına dair kararla ilk genel kurula kadar şube başkanlığına Orhan Üçel, şube sekreterliğine Emin Özel, teşkilatlanmadan sorumlu başkan yardımcılığına Prof.Dr. Necati Çelik, mali işlerden sorumlu başkan yardımcılığına Süleyman Duman, basın ve iletişimden sorumlu başkan yardımcılığına Bahtiyar Çelik, hukuk ve toplu sözleşmeden sorumlu başkan yardımcılığına Halil Şeker, eğitim ve sosyal işlerden sorumlu başkan yardımcılığına da Dr. Öğretim Üyesi Şafak Sönmez Soydaş görevlendirildi.

Kararın onaylanmasının ardından sosyal medya hesaplarından bir açıklama yapan Eğitim Bir-Sen Gümüşhane 2 Nolu Şube Başkanı Orhan Üçel, “Genel Merkez Genel Yönetim Kurulumuzun 29/11/2023 tarihli kararı ile  "EĞİTİM-BİR-SEN GÜMÜŞHANE 2 NOLU (ÜNİVERSİTE) ŞUBESİ" kurulmuştur. Yeni şubemizin Gümüşhane Üniversitemize, İlimize, Bölgemize ve Ülkemize hayırlı olmasını Rabbimizden diliyoruz. Bu süreçte öncelikle Birlikteliğimiz, beraberliğimiz ve gücümüzün yegane kaynağı olan üyelerimize, işyeri temsilcilerimize, kadınlar komisyonumuza, 1 nolu Şube Başkanımıza ve Yönetim Kurulu üyelerine ve isimlerini tek tek sayamadığımız isimsiz kahramanlarımıza teşekkür ediyoruz.  Yan yana durmanın omuz omuza vermenin bereketine inandık, birlikte başardık. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı.

Memur-Sen İl Başkanı Ergin Aslan da Gümüşhane Eğitim Bir Sen 2 nolu şubenin Gümüşhane’ye ve üniversiteye hayırlı olmasını dileyerek, “Bu süreçte emeği geçen tüm kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum. Geçici şube yönetim kurulunda görev alan kardeşlerimi tebrik ediyorum. Allah’tan muvaffakiyetler dilerim” dedi.

Yorumlar
O
Ozan 2 yıl önce
İyi. Memurların sorunları hemen çözülür hatta emekliler ihya edilir.
BEĞENME
0
CEVAPLA