Gümüşhane
Açık
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,5711 %0.06
55,7146 %0.22
6.565,62 %-0.46

Ertuğrul Sağlam Gümüşhane'de Hemşehrileriyle Kitap Fuarında Buluştu

Gümüşhaneli eski milli futbolcu ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam, söyleşi programı için geldiği memleketi Gümüşhane’de Belediye Başkanı Vedat Soner Başer’i makamında ziyaret etti. Görüşmenin ardından Gümüşhane Belediyesi ile Koru Yayın Grubu A.Ş. iş birliğinde düzenlenen Talat Ülker 3. Kitap Fuarı’nı gezen Sağlam, hemşehrileriyle buluşarak okuma alışkanlığının ve kişisel gelişimin önemine dikkat çekti.

Ertuğrul Sağlam Gümüşhane'de Hemşehrileriyle Kitap Fuarında Buluştu

Gümüşhaneli eski milli futbolcu ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Spor Lisesinin daveti üzerine söyleşi programına katılmak amacıyla geldiği memleketi Gümüşhane’de bir dizi ziyarette bulundu.

İlk olarak Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer’i makamında ziyaret eden Ertuğrul Sağlam, kentte yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretin ardından Gümüşhane Belediyesi ile Koru Yayın Grubu A.Ş. iş birliğinde düzenlenen Talat Ülker 3. Kitap Fuarı’nı gezen deneyimli spor adamı, stantları tek tek inceleyerek hemşehrileriyle bir araya geldi.

"Kendini Sürekli Geliştirmek Gerekiyor"

Fuar alanında yayınevlerinin stantlarını gezen ve kitapları inceleyen Ertuğrul Sağlam, vatandaşlarla sohbet etti. Kitapların ve okuma alışkanlığının gençlerin gelişimindeki önemine dikkati çeken Sağlam, sporun yanı sıra kültür ve edebiyatla iç içe olmanın kişisel gelişime sunduğu katkıları vurguladı.

Gümüşhane’de bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Ertuğrul Sağlam, şu ifadeleri kullandı: "Memleketimde, hemşehrilerimin arasında bulunmak benim için ayrı bir mutluluk. Gümüşhane’de böylesine güzel ve anlamlı bir organizasyonun düzenlenmesini çok kıymetli buluyorum. Kitap fuarları, insanları bilgiyle, kültürle ve farklı düşüncelerle buluşturmasının yanı sıra özellikle gençlerimizin gelişimine de önemli katkılar sağlıyor. Gençlerimizin kitap okumaya zaman ayırmaları, kendilerini farklı alanlarda geliştirmeleri ve öğrenmeyi hayatlarının bir parçası haline getirmeleri çok önemli. Sporda ve hayatın her alanında başarılı olabilmek için çalışmanın yanında kendini sürekli geliştirmek de gerekiyor. Talat Ülker 3. Kitap Fuarı'nı düzenleyen Gümüşhane Belediyemizi ve Belediye Başkanımız Vedat Soner Başer’i tebrik ediyorum. Bana gösterilen yakın ilgi ve misafirperverlik dolayısıyla Başkanımıza gönülden teşekkür ediyorum."

"Kültürel Birikimi Gelecek Kuşaklara Aktaracağız"

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Ertuğrul Sağlam’ı Gümüşhane’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek kitap fuarının şehrin kültürel yaşamındaki yerine dikkati çekti. Gümüşhane’nin yetiştirdiği başarılı isimlerin kentte ağırlanmasının değerli olduğunu belirten Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, şunları söyledi:  "Gümüşhane’mizin yetiştirdiği, Türk futbolunda önemli başarılara imza atmış hemşehrimiz Ertuğrul Sağlam’ı şehrimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyıyoruz. Kendisinin belediyemizi ve Talat Ülker 3. Kitap Fuarı'mızı ziyaret etmesi bizleri memnun etti. Bizler, Gümüşhane’nin kültürel ve sanatsal hayatını geliştirmeyi, çocuklarımızı ve gençlerimizi kitaplarla buluşturmayı, okuma alışkanlığını yaygınlaştırmayı önemsiyoruz. Kitap fuarları yalnızca kitapların sergilendiği organizasyonlar değil; yazarların, şairlerin, yayınevlerinin ve okuyucuların bir araya geldiği önemli kültür buluşmalarıdır. İlk fuarımızı Vasfi Mahir Kocatürk anısına, ikinci fuarımızı Turan Tuğlu adına düzenledik. Bu yıl ise şehrimizin değerli şair ve yazarlarından Talat Ülker’in adına düzenliyoruz. Gümüşhane’nin kültürel birikimini gelecek kuşaklara aktarmak ve gençlerimizin kitaplarla daha fazla buluşmasını sağlamak amacıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerimizi 25 Ekim’e kadar sürecek fuarımıza davet ediyorum."

Görüşmenin ve fuar ziyaretinin sonunda Belediye Başkanı Vedat Soner Başer tarafından Ertuğrul Sağlam’a çeşitli hediyeler takdim edildi.

Ertuğrul Sağlam da Belediye Başkanı Vedat Soner Başer’e milli takım forması hediye etti.

Karşılıklı hediye takdiminin ardından Sağlam, gösterilen yakın ilgi ve misafirperverlik dolayısıyla Başkan Başer’e teşekkürlerini sundu.

Ertuğrul Sağlam Gümüşhane'de Hemşehrileriyle Kitap Fuarında Buluştu 1
1 / 9
Ertuğrul Sağlam Gümüşhane'de Hemşehrileriyle Kitap Fuarında Buluştu 2
2 / 9
Ertuğrul Sağlam Gümüşhane'de Hemşehrileriyle Kitap Fuarında Buluştu 3
3 / 9
Ertuğrul Sağlam Gümüşhane'de Hemşehrileriyle Kitap Fuarında Buluştu 4
4 / 9
Ertuğrul Sağlam Gümüşhane'de Hemşehrileriyle Kitap Fuarında Buluştu 5
5 / 9
Ertuğrul Sağlam Gümüşhane'de Hemşehrileriyle Kitap Fuarında Buluştu 6
6 / 9
Ertuğrul Sağlam Gümüşhane'de Hemşehrileriyle Kitap Fuarında Buluştu 7
7 / 9
Ertuğrul Sağlam Gümüşhane'de Hemşehrileriyle Kitap Fuarında Buluştu 8
8 / 9
Ertuğrul Sağlam Gümüşhane'de Hemşehrileriyle Kitap Fuarında Buluştu 9
9 / 9
Son Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız