Ara
Gümüşhane
Kapalı
-2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane eTwinning Projeleri Yaygınlaştırma webinarı düzenlendi

eTwinning Projeleri Yaygınlaştırma webinarı düzenlendi

Gümüşhane’de eTwinning projelerine yönelik farkındalık, bilinç oluşturmak ve yürütülen projelerin yaygınlaştırılmasını sağlamak amacıyla idareci ve öğretmenlere yönelik eTwinning bilgilendirme ve paylaşım ve yaygınlaştırma toplantısı düzenlendi.

1794
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi

Avrupa Birliği tarafından Erasmus + projesine entegre edilmiş bir çevrimiçi öğrenme topluluğu eTwinning Öğretmenler için mesleki eğitim fırsatları sunmakla birlikte her alanda farklı okullarla ortaklaşa projeler yürütme imkanı da tanımakta. Bu kapsamda Gümüşhane’de hayata geçirilen eTwinning projeleri online ortamda gerçekleştirilen toplantı ile öğretmen ve yöneticilere sunuldu. 

Açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Gönül Eroğlu, Gümüşhane'de şimdiye kadar toplan 214 proje yürütüldüğünü, bin 279 öğretmenin portala üye olduğunu ve mevcut eğitim-öğretim döneminde 30 okulda 80 öğretmen tarafından aktif olarak proje yürütüldüğünü belirtti. Eroğlu ayrıca bu projelerden 2018-2019 eğitim öğretim yılından beri 4 Avrupa, 8 Ulusal kalite etiketi aldığını, proje tabanlı işbirlikçi çalışma anlayışının benimsendiğini gösteren eTwinning Okulu unvanına sahip iki okulun Mareşal Çakmak Sosyal Bilimler Lisesi ve Gümüşhane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olduğu bilgisini paylaştı. 

Programın moderatörü eTwinning il koordinatörü Nalan Demir ise “Media Studies” projesini, Gümüşhane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Ayşe Taşçı “Değerlerimi, Tarihimi ve Kültürümü Fotoğraflarımla Öğreniyorum” projesini, Fevzipaşa İlkokulu öğretmeni Filiz Alemdağ “Sağlığım Önemli”projesini, Mareşal Çakmak Sosyal Bilimler Lisesi öğretmeni Elif Zaman “İki kardelen: Jane Eyre-Çalıkuşu” projesini, Şehit Murat Akçay Anaokulu öğretmeni Habibe Susuz “Materyalim Doğadan” projesini, Gazipaşa İlkokulu öğretmeni Fatma Çakır “Doğa için Dönüştürüyorum” projesini, Köse 60. Yıl Ortaokulu öğretmenleri Hasan İnce ve Mustafa Öztürk “Özelim Çekimdeyim” projesini, Gümüşhane Bilim Sanat Merkezi öğretmeni Derya Öztürk “Unutulmayan Sandıklar” projesini, Gümüşhane Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmeni Kevser Sağınç “Dokuyoruz Kalplere Dokunuyoruz” projesini tanıttı.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *