Ara
Gümüşhane
Açık
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,1728 %0.22
47,0651 %0.03
4.337,69 % 1,26
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane GÜ’de “Akademide Yapay Zeka” Etkinliği Gerçekleştirildi

GÜ’de “Akademide Yapay Zeka” Etkinliği Gerçekleştirildi

Gümüşhane Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından organize edilen “Akademide Yapay Zeka” temalı etkinlik Dr. Mustafa Çalık Kongre ve Kültür Merkezi Karaca Salonu'nda düzenlendi.

184
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi

Etkinlikte, yapay zeka alanındaki güncel gelişmeler, akademik dünyadaki uygulama alanları ve üniversite-sanayi iş birliğini güçlendirmeye yönelik stratejiler Dr. Rabia Yaşa Koştaş tarafından ele alındı. Katılımcılar; sürdürülebilir projeler, inovatif fikirler ve yerel kalkınmaya katkı sağlayacak yapay zeka uygulamaları üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulundu.

Etkinlik boyunca yapay zekanın disiplinler arası potansiyeli vurgulanarak, üniversite ekosisteminde bu teknolojilerin daha etkin kullanımı için iş birliği ve farkındalık çalışmalarının önemi öne çıkarıldı. Teknoloji Transfer Ofisi’nin öncülüğünde gerçekleşen program, akademik ve idari paydaşların yoğun ilgisiyle takip edildi.

Etkinliğin gerçekleştirilmesine katkı sunan tüm paydaşlara teşekkür edilerek, bu tür etkinliklerin sürdürülebilir akademik gelişim açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi.

Etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Oktay Yıldız, “Gümüşhane Üniversitesi olarak dijital dönüşüm vizyonumuz doğrultusunda yapay zeka temelli projeleri ve akademik üretimi desteklemeye devam ediyoruz. Teknoloji Transfer Ofisimizin bu alandaki öncü girişimleri, üniversitemizin araştırma kapasitesine ve toplumsal katkı misyonuna büyük değer katmaktadır. Emeği geçen tüm mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

GÜ’de “Akademide Yapay Zeka” Etkinliği Gerçekleştirildi 1
1 / 5
GÜ’de “Akademide Yapay Zeka” Etkinliği Gerçekleştirildi 2
2 / 5
GÜ’de “Akademide Yapay Zeka” Etkinliği Gerçekleştirildi 3
3 / 5
GÜ’de “Akademide Yapay Zeka” Etkinliği Gerçekleştirildi 4
4 / 5
GÜ’de “Akademide Yapay Zeka” Etkinliği Gerçekleştirildi 5
5 / 5
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *