Gümüşhane Belediyesi, 29. Uluslararası Gümüşhane Kültür, Sanat ve Tanıtım Günleri’nin ardından kent merkezinde düzenlediği teşekkür ve vefa programıyla organizasyona katkı sağlayan isimleri ağırladı.
Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde 30-31 Temmuz ile 1-2 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen festivalin başarıyla tamamlanmasının ardından destek sağlayan paydaşlar unutulmadı.
Gümüşhane Belediyesi, kentin kültürel hafızasını yaşatmak ve sosyal hayata katkı sunan isimlerin emeklerini geleceğe aktarmak amacıyla organizasyon komitesinde bulunan isimleri Süleymaniye Mahallesi Zeki Kadirbeyoğlu Konağı’nda bir araya getirdi.
Organizasyonun Başarısında Dayanışma ve Ekip Ruhu Öne Çıktı
Samimi bir atmosferde gerçekleşen yemek programında, organizasyon sürecinde ortaya konulan emek ve iş birliğine dikkat çekildi. Etkinliğin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasında kurumlar arası koordinasyonun, gönüllü katkıların ve ortak çalışma kültürünün belirleyici olduğu ifade edildi.
Başkan Başer: "Şehrimiz İçin Ortaya Konulan Her Emek Bizim İçin Çok Kıymetli"
Programda davetlilere hitap eden Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, etkinliğin şehrin değerlerinin tanıtılması açısından kritik bir rol üstlendiğini belirtti. Başkan Vedat Soner Başer, organizasyonun mutfağında yer alan herkese teşekkür ettiği konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Gümüşhane için ortaya konulan her emek bizim için çok kıymetli. 29. Uluslararası Gümüşhane Kültür, Sanat ve Tanıtım Günleri’nin hazırlık sürecinden etkinliğin tamamlanmasına kadar pek çok kurumumuz, çalışma arkadaşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve gönüllülerimiz büyük bir özveri ortaya koydu. Her birinizin katkısı bu organizasyonun başarısında önemli bir yer tuttu. Bizler Gümüşhane’nin değerlerini yaşatmak, şehrimizin kültürünü ve sanatını daha geniş kitlelere ulaştırmak için çalışıyoruz. Bunu da ancak birlik ve beraberlik içerisinde, şehrimizin tüm paydaşlarıyla el ele vererek başarabiliriz. Bugün burada sizlerle bir arada bulunmaktan ve emeklerinize teşekkür etmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Gümüşhane için bundan sonra da aynı dayanışma ruhuyla çok daha güzel çalışmalara birlikte imza atacağımıza inanıyorum. Organizasyona katkı sağlayan herkese gönülden teşekkür ediyorum."
Başarılı İsimlere Plaket ve Teşekkür Belgeleri Verildi
Başkan Başer’in konuşmasının ardından festivale destek veren kurum temsilcileri ve gönüllülere plaket ile teşekkür belgeleri takdim edildi. Törenin ardından protokol üyeleri ve davetliler hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kente Değer Katan Protokol ve Sivil Toplum Temsilcileri Katıldı
Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer’in ev sahipliğindeki programa Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, MÜSİAD Başkanı Selim Yıldız, Belediye Başkan Yardımcıları Necati Yılmaz ve Orhan Mazman katıldı. Ayrıca Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Selahattin Taş, Gençlik Hizmetleri Müdürü Beytullah Cebel, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Hakan Kadıoğlu, Turizm Lisesi Müdürü Muhammet Kılıç, Türk Ocakları Gümüşhane Şube Başkanı Talat Ülker, Gümüşhane Kültür Sanat ve Gençlik Derneği Başkanı Ender Ülker, GÜMSAŞ Genel Müdürü Gürhan Yılmaz, Belediye Proje Danışmanı Tamer Ünsal, eski Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Baddal Bayar, yazar İsmail Hayal, Canca Tur Sahibi Fazıl Ceylan, Gümüş Vip Sahibi Vedat Koç, Avrupa Birliği Büro Sorumlusu Erkan Duman ile birim müdürleri organizasyonda yer aldı.