Gümüşhane
Az bulutlu
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,6649 %0.06
56,1740 %-0.03
6.806,89 %1.38
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Gümüşhane Jandarmasından Suçlulara Geçit Yok

Gümüşhane Jandarmasından Suçlulara Geçit Yok

Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı, il genelinde kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla 02-16 Eylül tarihleri arasında yürütülen 15 günlük denetim ve operasyon bilançosunu kamuoyuyla paylaştı.

0
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
Gümüşhane Jandarmasından Suçlulara Geçit Yok

Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, il genelinde kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanması, suç işlenmesinin önlenmesi ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü 15 günlük çalışmalarını paylaştı.

29 BİNDEN FAZLA ŞAHIS SORGULANDI

Jandarma ekipleri tarafından yürütülen denetimler kapsamında 6 bin 339 araç ile 29 bin 297 şahsın UYAP ve GBT sorgulaması gerçekleştirildi. Uygulamalar neticesinde çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 45 şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi. Ekipler ayrıca vatandaşlar tarafından iletilen 200 asayiş ve 44 trafik ihbarına anında müdahalede bulundu.

KAÇAKÇILIK VE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SÜRÜYOR

Kaçakçılık ve uyuşturucu ile mücadele faaliyetleri kapsamında düzenlenen operasyonlarda 5 adet tabanca, 5 adet tabanca şarjörü ve 644 adet tabanca mühimmatı ele geçirildi. Toplam 7 ayrı olayda gözaltına alınan 8 şüpheli şahıs hakkında gerekli yasal işlemler başlatıldı. Toplum huzurunu korumak amacıyla 62 umuma açık yerin denetimi de titizlikle tamamlandı.

BİLİŞİM DOLANDIRICILIĞI VE KADES BİLGİLENDİRMESİ YAPILDI

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sosyal çevre ve bilişim mecralarında yaşanabilecek mağduriyetlerin önüne geçmek amacıyla bilgilendirme faaliyetlerine devam etti. Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun kapsamındaki Kadın Destek Uygulaması (KADES) hakkında 357 vatandaşa bilgi aktarıldı. Sosyal medya ve bilişim yoluyla dolandırıcılık suçlarına karşı ise 2 bin 476 vatandaş bilinçlendirildi. 

Son Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız