İstanbul’da gerçekleşen terör saldırısında şehit olan polis memuru Gümüşhaneli hemşehrimiz Muhammet Fatih Sivri için Gümüşhane’de geniş katılımlı gıyabi cenaze namazı ve teröre lanet yürüyüşü yapılacak.
Gümüşhane’de ki sivil toplum örgütleri tarafından organize edilen etkinlikte ilk olarak 28 Temmuz Salı günü öğle namazının ardından merkez Kemaliye Camii avlusunda gıyabi cenaze namazı kılınacak.
Cenaze namazının ardından Türk bayraklarıyla birlikte Belediye binası önündeki Fatih Parkına kadar terörü lanet yürüyüşü gerçekleştirecek ve ardından burada basın açıklaması yapılacak.
Organizasyonu gerçekleştiren STK temsilcileri, tüm Gümüşhanelileri yarın öğlen Kemaliye Camiine ardından da Türk Bayraklarıyla birlikte Fatih Parkına kadar sürecek yürüyüşe davet etti.
Gümüşhane'nin yeni Valisi Cevdet Atay oldu
#Gümüşhane / 20 Şubat 2026
Adalet Bakanlığına Gümüşhaneli Bakan Yardımcısı
#Gümüşhane / 20 Şubat 2026
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *