Ara
Gümüşhane
Parçalı az bulutlu
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,8773 %0.02
51,7470 %0.05
7.310,23 % 0,42
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane 'Kahrolmasını Gerektirecek Her Şeyi Yaptığı İçin Kahrolsun İsrail'

'Kahrolmasını Gerektirecek Her Şeyi Yaptığı İçin Kahrolsun İsrail'

Memur-Sen Gümüşhane İl Başkanı Veli Ağaç, İslam dünyasının kanayan yarası Filistin topraklarından yükselen acı, feryat, gözyaşı ve katil devlet İsrail’in döktüğü Müslüman kanlarının bir kez daha yürekleri yaktığını söyledi.

375
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
Memur-Sen Gümüşhane İl Başkanı Veli Ağaç, İslam dünyasının kanayan yarası Filistin topraklarından yükselen acı, feryat, gözyaşı ve katil devlet İsrail’in döktüğü Müslüman kanlarının bir kez daha yürekleri yaktığını söyledi.

Ağaç, yaptığı açıklamada İsrail’in karakterine uygun bir şekilde insan haklarını ihlal etmeye ve öldürmeye devam ettiğini belirterek, “Terör devleti İsrail Ramazan ayında yeni bir kuşatma başlattı. İşgal güçleri evleri basıyor, gençleri topluyor, Filistin üyelerini hukuksuz bir şekilde tutukluyor. Beş gündür sahur ve iftar vakti sivillerin üstüne bomba yağdırıyor, seyir halindeki otomobilleri havaya uçuruyor, meskenleri buldozerlerle yıkıyor, küçücük çocukları vuruyor,  camiden çıkan insanlara kurşun yağdırıyor... Bu saldırılar sonucunda şu anda yüzlerce şehidimiz ve binlerce yaralımız var. Ramazan ayında tüm insani değerleri İsrail bir kez daha ayaklar altına almıştır. Katliamlar zincirine bir yenisini daha eklemiştir. Siyonist İsrail insanlığın ortak utancıdır.  Katil İsrail’i kınıyor ve lanetliyoruz. Sabretmek, boyun eğmek değil, direnmektir. Ne var ki, son saldırılarla birlikte sabır taşı çatlamıştır. Kahrolmasını gerektirecek her şeyi yaptığı için; Kahrolsun İsrail.” dedi.

Gazze ateş altındayken, uluslararası camianın tepkisiz kalmasının da her yönüyle utanç verici olduğunun altını çizen Ağaç, şunları söyledi: “Mahzun ve masum Gazzeli kardeşlerimize vahşice bomba yağdıran İsrail, zulme maruz bırakılan da Müslümanlar olunca; sessiz kalan batı, ikiyüzlü olduğunu bir kez daha belgelemiştir. AB ülkelerinden bazıları ve ABD öldüreni değil, öleni kınamışlardır. İsrail’i kınayacaklarına Filistin tarafını kınadıklarını açıklamışlardır. Bu tam bir komedi. Bu tam bir rezalet, kepazelik. Siyonistler kendinden olmayan herkese ve kendilerine ait olmayan her şeye karşı kin ve nefretle hareket etmektedir. Bu gerçeğe rağmen İsrail’in rutine bağladığı terör olaylarına karşı tepkisiz kalmak zulme ortak olmaktır. ABD, AB, BM insanlık ayıplarının suç ortağıdır. Vahşete sessiz ve duyarsız kalmak, dilsiz şeytanlığı kabul etmektir. Yapılanlara ve yaşananlara suç ortağı olmaktır. Saldırıları bertaraf etmeye yönelik girişimlerde bulunmayan İslam İşbirliği Teşkilatı da suç ortağıdır ve en az diğer kuruluşlar kadar sorumludur. Hem ABD'yi hem BM’yi hem AB’yi hem de İslam İşbirliği Teşkilatını insanlık suçuna ortak olduklarından dolayı kınıyoruz. 20. yüzyılın ilk çeyreğinden itibaren terör örgütü olarak Müslüman kanı akıtmaya başlayan, insanlık onurunu ayaklar altına alan katil İsrail'i, destekçilerini kınıyor ve lanetliyoruz.”
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *