Ara
Gümüşhane
Açık
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,0646 %0.05
47,1228 %0.3
4.286,63 % 0,47
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Meclis'in Aralık toplantıları tamamlandı

Meclis'in Aralık toplantıları tamamlandı

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin aralık ayı toplantıları sona erdi.

207
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu başkanlığında yapılan toplantılarda önceden belirlenen gündem maddelerini görüşerek karara bağladı.

Toplantıların ilk birleşiminde İl Özel İdaresi personeline verilecek olan denge tazminatı hakkındaki yazı görüşülerek, Plan ve Bütçe komisyona sevk edildi. Plan Bütçe komisyonu denge tazminatıyla hafta boyunca çalışma yürüterek hazırladığı raporu meclise sundu. Mecliste görüşülen komisyon raporu görüşülerek kabul edildi.

Geçtiğimiz ay Plan ve Bütçe komisyonuna sevk edilen merkez Bağlarbaşı Mahallesinde 251 ada 1 nolu parselde bulunan taşınmazın 8 yıl süreyle, Kelkit Cumhuriyet Mahallesinde özel idare sitesi 2. Katta bulunan büronun 3 yıl süreyle kiraya verilmesiyle ilgili hazırlanan komisyon raporu görüşülerek, kabul edildi.

Devam eden oturumda ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde kullanılmak üzere İlçe Özel İdare Müdürlüklerine ödenek gönderilmesi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonunca hazırlanan rapor görüşülerek kabul edildi.

Gündemde yer alan Merkez ile Kürtün ilçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetinde görev almak üzere hayırsever vatandaşlar arasından üye seçimi yapılması hakkındaki teklif yazılar görüşüldü. Yapılan görüşmelerin ardından merkezden Davut Kaban, Niyazi Karagül, Kürtün’den ise Kemal Bedir, Hasan Hüseyin Yavuz ve Coşkun Sönmez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetinde seçildi.

Toplantının sonunca ise İl Özel İdaresinin özel etüt ücretlerinin belirlenmesi hakkındaki teklif yazı görüşülerek, İmar – Bayındırlık ile Plan- Bütçe komisyonlarına sevk edildi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *