Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kapanmasının ardından soluğu memleketi Gümüşhane’de alan Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, bu yıl 21.si düzenlenen Uluslararası Kuşburnu-Pestil, Kültür ve Turizm Festivali’nin ikinci gününde de hemşehrileriyle bir araya geldi.
Bugün sabahın erken saat saatlerinde Gümüşhane’nin en genç muhtarı olan Aşağı Alıçlı köyü muhtarı Emirhan Akdemir’i ziyaret eden Milletvekili Aydın, köye misafir olarak, köy sakinleriyle sohbet etti ve hemşehrilerinin sorunlarını dinledi.
Gümüşhane merkez ve ilçeleri ziyaret eden Aydın, “Meclis’in kapanmasının ardından memleketimin toprağına basmasının havasını solumanın huzur ve mutluluğunu yaşıyorum. Festival çerçevesinde hem vatandaşlarımızla bir araya geliyorum hem de köylerimizi ziyaret ederek hemşehrilerimin sorunlarına çözüp memleketimize yatırım konusunda elimden geleni yapıyorum” dedi.
Aydın köy, ilçe ve belde ziyaretlerinin devam edeceğini de sözlerine ekledi.
Genç cesareti Gümüşhane’de hayat buldu
#Gümüşhane / 21 Aralık 2025
Regaip Kandili mesajları
#Gümüşhane / 24 Aralık 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *