Ara
Gümüşhane
Parçalı az bulutlu
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8232 %0.04
50,4118 %0.5
6.108,44 % 2,28
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Milletvekili Aydın: Ne Söz Verdiysek Arkasında Duruyoruz

Milletvekili Aydın: Ne Söz Verdiysek Arkasında Duruyoruz

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, talep edilen çöp kamyonu ve konteynerların Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Gümüşhane'ye verileceğini söyledi.

628
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, talep edilen çöp kamyonu ve konteynerların Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Gümüşhane'ye verileceğini söyledi.

Aydın, yaptığı açıklamada; "Yaptığımız takip ve görüşmeler sonucunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından Gümüşhane'mize 2 adet çöp kamyonu ve 100 adet konteyner gönderiyoruz. Şimdiye kadar 30'un üzerinde çöp kamyonu ve  arazözler verdik. Gelecek aylarda Yeni konteynerler ve Arazöz'lerde vereceğiz. Bunun yanında İş-Kur'dan da kadro gönderiyoruz ve çevre temizliğini belediye sınırları dışındaki köylerimizde de yapıyoruz Allah'ın izniyle. Bu amaçla tüm ilçelerimizin kaymakamlıklarına çöp kamyonu verdik şimdiye kadar. Yüce rabbimin izni ve rızasıyla Gümüşhane'miz için var gücümüzle çalışıyor, şehrimiz için alınması gereken ne varsa devletten alıyoruz ve almaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Aydın, yaptığı katkı ve desteklerden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye teşekkür ve minnetlerini sundu.
Yorumlar
v
vatandaş 29 10 yıl önce
800 kişinin ekmek teknesinide söz verdiğiniz içinmi kapattınız,ülkede ucuzluk sözü vermediğiniz içinmi herşey ? aldı başını gidiyor,elektirikteki zamları ve diğer ödemelerdeki birsürü vergileri kesip nerelerde kullanıyorsunuz,trt payı parayı yedi ayı,destek çıkmıyor tüketiciye nedense dayı,o payı bu payı,şekersiz içiyoruz çayı,
BEĞENME
0
CEVAPLA