Gümüşhane
Açık
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,1952 %0.15
50,6225 %-0.66
7.166,49 % -0,55
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Tarhan Yeni Stadyum istedi

Tarhan Yeni Stadyum istedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Gümüşhaneli hemşehrimiz Tahsin Tarhan, Gümüşhane’deki stadyum sorununu TBMM gündemine taşıdı.

536
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
Tarhan Yeni Stadyum istedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Gümüşhaneli hemşehrimiz Tahsin Tarhan, Gümüşhane’deki stadyum sorununu TBMM gündemine taşıdı.

Milletvekili Tarhan, “Gençlik ve Spor Bakanlığının açıkladığı yeni yapılacak stadyumlar arasında Gümüşhane bulunmamaktadır. Ancak, Gümüşhane’nin gençlerinin, sporcularının ve vatandaşlarının derhal çağ dışı kalmış stadyumlardan kurtularak, yeni bir stadyuma ihtiyacı vardır” dedi.

“GÜMÜŞHANE UNUTULMASIN”

Tahsin Tarhan, “Turizm sektöründen yeterli pay alamayan, teşvik sisteminden yeterli oranda istifade etmeyen, Küçük sanayi için işyerleri yetersiz olan, Gümüşhane ilimizin 
Stadyum ihtiyacı da bulunmaktadır. Her fırsatta sporun desteklenmesi, Alt yapı hizmetlerinin çağa göre yapılması gerektiğini dile getiriyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığının açıkladığı yeni yapılacak stadyumlar arasında Gümüşhane bulunmamaktadır. İllere yapılacak spor tesisleri yatırımlarında Gümüşhane unutulmamalıdır” diye konuştu.
 
“ANADOLU ŞEHİRLERİ SPOR TESİSLERİ BAKIMDAN YATIRIM ALAMIYOR”

Sporun gençliğin yetiştirilmesinde ne kadar önemli olduğunu, alt yapı tesislerini, spor yöneticiliğini ve bunların örneklerini daha önce defalarca dile getirdiklerini kaydeden Tarhan, “Maalesef bir yatırım yapılacaksa öncelikle büyük şehirlere yapılıyor. Atatürk Olimpiyat Stadyumunda gördüğümüz gibi ölü yatırımların maliyetleriyle birçok Anadolu iline spor tesisi yapılabilirdi. Sporun, gençliğin yetiştirilmesindeki önemi ve Anadolu şehirlerinin önemi anlaşıldıkça yatırımların da artacağına inancımı korumaya devam ediyorum” şeklinde konuştu. 

Son Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız