Ara
Gümüşhane
Hafif kar yağışlı
-4°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,9259 %0.13
50,6303 %-0.18
6.250,52 % 1,29
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Torul ve Kürtün Başkanlarından Aydın'a Ziyaret

Torul ve Kürtün Başkanlarından Aydın'a Ziyaret

Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu ve Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın’ı makamında ziyaret etti.

1545
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu ve Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Gümüşhane Milletvekili ve AR-GE Başkan Yardımcısı Kemalettin Aydın’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) makamında gerçekleşen ziyarette, Gümüşhane’nin Kürtün ve Torul belediyelerine yapılan ve yapılması gereken yatırımlar masaya yatırıldı.

Belediye Başkanları Nidai Köroğlu ve Ahmet Kanat’ın Belediye ve yatırımlar ile ilgili sorunlarını dinleyen Milletvekili Aydın, anında ilgili bürokratlarla temasa geçerek yapılması gereken yatırımlarla ilgili gerekli talimatları verdi.
Doğu Karadeniz Master Planı doğrultusunda Kürtün-Torul havzasındaki planlanan ve yapımına başlanan işlerin görüşüldüğü toplantıda Beşir-Söğüteli-Kazıkbeli hattı, Yeniköy-Örümcek ormanları-Güvende Yaylası hattı ve Limni, Kazıkbeli, Güvende, Erikbeli yayla yerleri, parke işleri görüşüldü. 

Belediye, belde ve köy sorunlarıyla ilgili sürekli bürokratik kanallarla ve Bakanlıklarla anlık temas halinde olduklarını kaydeden AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, “Gümüşhane’mizin her bölgesinden gelen sorunlara, çalışmalara ve yatırımlara titizlikle yaklaşıyoruz. Bu bağlamda yetkili makamlarla sürekli iletişim ve koordine halindeyiz, elimizden geldiği kadar sorunların çözümü konusunda çalışmaya devam edeceğiz ve memleketimizin daha rahat bir şekilde kalkınması için elimizden gelen desteği sunacağız” ifadelerini kullandı.

Yeşil Yol projesi kapsamında yeni yol yapımı için 12 milyon 500 bin lira ödenek ayrıldığını ve önemli işler yapıldığını kaydeden Aydın, kısa bir süre içerisinde çok sayıda turistin Gümüşhane dağlarında misafir olacağını söyledi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *