Ara
Gümüşhane
Açık
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,7381 %0.03
50,2767 %0.17
5.999,67 % 0,61
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane TRT Belgesel'de Gümüşhane akşamı

TRT Belgesel'de Gümüşhane akşamı

TRT Belgesel kanalının en sevilen ve takip edilen programlarından "Yiyeceğin serüveni" yeni ve Gümüşhane Lezzetleri özel bölümüyle 8 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.30’da yayınlanacak.

2015
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi

Gümüşhane’nin coğrafi işaretli kuru fasulye, siron, kuşburnu, Kelkit ketesi ve Karabuğday ürünlerinin yer aldığı program MÜSİAD Gümüşhane öncülüğünde Gümüşhane ve Kelkit Ticaret ve Sanayi Odalarının destekleriyle çekildi.

İlk yayının ardından 50 kez daha tekrar yayını yapılacak olan programla ilgili bilgi veren MÜSİAD Gümüşhane Başkanı Abdulbaki Kara, “İlimizin özellikle coğrafi işaretli ürünler başta olmak üzere yaklaşık 30 dakikalık harika bir belgesel programını çekimini başarıyla tamamladık. Program şehrimiz tanıtımı açısından çok önemli bir noktada olacak. İlk yayın ile ortalama 50 kez tekrar yayını da olacak. Dolayısıyla coğrafi işaret ürünlerimizin tanıtımını yapmak için şehrimiz açısından harika bir fırsat ortaya çıkmış oldu” dedi.

Bu belgeseli tamamen ücretsiz bir şekilde Gümüşhane’ye kazandırdıklarını kaydeden Kara, “MÜSİAD Gümüşhane Şubesi olarak öncülüğünü yaptığımız belgeselin çekim esnasında maddi manevi desteklerini esirgemeyen Gümüşhane Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın İsmail Akçay ve Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Mustafa Daltaban’a kıymetli destekleri için çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *