Ara
Gümüşhane
Kapalı
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Üniversiteli Seyyah’lar Van'ı Gezecek

Üniversiteli Seyyah’lar Van'ı Gezecek

Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, ‘Seyyah Bizim İller’ projesi kapsamında 19-26 yaş grubundaki 50 üniversiteli gencin Van’a gittiğini söyledi.

1922
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi
Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, ‘Seyyah Bizim İller’ projesi kapsamında 19-26 yaş grubundaki 50 üniversiteli gencin Van’a gittiğini söyledi.

Aslan, yaptığı açıklamada Gençlik ve Spor Bakanlığı, Proje Koordinasyon Genel Müdürlüğünün 2013 yılı faaliyet programı bu yıl ilk defa uygulamaya konulan “Seyyah Bizim İller” hareketlilik projesi çerçevesinde 20-21 Nisan 2013 tarihleri arasında Van’da ki  tarihi ve turistik yerlerinin gezileceğini söyledi.

Hareketlilik projesi kapsamında 19-29 yaş grubunda bulunan üniversiteli gençlerin de bu geziden faydalanacağını ifade eden Aslan, “Bu hareketlilik projemiz, gençlerimizin hoşgörü ve diyaloğun arttırılması, sosyal korku ve ön yargıların giderilmesine, toplumsal bütünleşmeye katkı sağlanması ve yeni dostluklar ve arkadaşlıklar oluşmasına önemli katkılar sağlayacak.” dedi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *