Ara
Gümüşhane
Kapalı
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5831 %-0.05
49,6171 %-0.05
5.738,20 % 0,02
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar değişti

Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar değişti

İçişerli Bakanlığı tarafından bugünki Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararnamesiyle Gümüşhane Vali Yardımcıları ve Şiran ve Kürtün Kaymakamlarının görev yerleri değişti.

174
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi

İçişerli Bakanlığı tarafından bugünki Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararnamesiyle Gümüşhane Vali Yardımcıları ve Şiran ve Kürtün Kaymakamlarının görev yerleri değişti.

Kararname ile Gümüşhane Vali Yardımcısı Murat Kahraman Ankara Nallıhan Kaymakamı, Vali Yardımcısı Selçuk Yosunkaya ise Tunceli Vali Yardımcılığı görevlerine atandı.

Gümüşhane’nin yeni Vali Yardımcıları ise Afyonkarahisar’ın Bolvadin Kaymakamı Kenan Eskin ve Şırnak Vali yardımcısı Ali Arıkan oldu.

Yine aynı kararname ile 4 yıldır Şiran İlçe Kaymakamı olarak görev yapan Murat Özdemir Kars Vali Yardımcılığına, 2 yıldır Kürtün Kaymakamı olarak görev yapan Mehmet Durgut ise Diyarbakır Çüngüş ilçesine Kaymakam solarak atandı.

Yapılan atamaların ardından Şiran Kaymakamlığına Yozgat’ın Çandır ilçesi Kaymakamı Ahmet Vezir Bayçar, Kürtün Kaymakamlığına ise Kastamonu’nun Devrekani Kaymakamı Ekrem Çeçen atandı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *