Ara
Gümüşhane
Parçalı bulutlu
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28

Yağmur Geliyor

Yaklaşık 10 gündür pastırma yazı yaşayan Gümüşhane yarından itibaren yağışlı hava dalgasının etkisi altına girecek.

376
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi
Yaklaşık 10 gündür pastırma yazı yaşayan Gümüşhane yarından itibaren yağışlı hava dalgasının etkisi altına girecek.

Meteoroloji Müdür Vekili Selim Ulutaş, son değerlendirmelere göre Cumartesi gününden itibaren Gümüşhane’nin yağışlı hava dalgası etkisi altına gireceğini belirterek, Pazartesiye kadar aralıklı ve sağanak yağış beklediklerini söyledi.

Hava sıcaklığının özellikle geceleri düşmesi nedeniyle yüksek kesimlerde de kar beklentisi olduğunu belirten Ulutaş, üç günlük süreçte gece en düşük 1-3, gündüz en yüksek 13-16 derece arasında sıcaklık beklediklerini kaydetti.

Öte yandan uzun vadeli tahminlere göre ise yağışın ardından önümüzdeki Cuma gününden itibaren kar yağışı tahmin ediliyor.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *