Ara
Gümüşhane
Kapalı
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Gümüşhanespor Gümüş güçlü rakibinden 1 puan aldı

Gümüş güçlü rakibinden 1 puan aldı

TFF 3.lig, 1.grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş, İstanbul deplasmanında Küçükçekmece Sinopspor'la 1-1 berabere kaldı.

715
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi

İstanbul Bağcilar Mahmut bey Stadında oynanan ve Hasan Avcı, Kaan Kaya ve Gökmen Çambel hakem üçlüsünün yönettiği müsabakada temsilcimiz 21.dakikada Ali Kılıç'ın ayağından bulduğu golle öne geçti.

İlk yarının bu skorla sona erdiği müsabakanın 69.dakikasında kalesinde gördüğü gole karşılık ataklarından sonuç alamayan temsilcimiz müsabakadan 1-1 berabere ayrılarak hanesine 1 puan yazdırdı.

Ligin güçlü takımlarından birisi olan Küçükçekmece Sinopspor karşısında aldığı bir puanla puanını 3'e yükselten temsilcimiz ligde 14.sırada yer alıyor.

Temsilcimiz ligin 7.haftasında 22 Ekim Pazar günü sahasında Artvin Hopa takımını konuk edecek.

Müsabakayı stadyumda izleyen ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya saha içinde genel olarak birbirine karşı iyi niyetli, çirkeflik yapmayan 2 takım olduğunu belirterek, “Bu bağlamda her iki takımı da tebrik ederim. Doğduğum semt ve halı sahasında çok kez top oynadığım Küçükçekmece Sinopspor’u yeni çıktığı lige motive gördüm. Gümüşhanespor’da rakibinin gücünü ve kendini bilerek oyandı. İlk devreyi akıllı oyunu ve Ali Kılıç'in tecrübesi attığı golle 1-0 önde kapattı. Yan top zaafı olan Gümüşhanesporumuz tam rakibinin direnci kırılacakken 70. Dakikada yan toptan golü yedi. Maç 1-1 oldu. Hakem genel olarak iyi yönettiği maçın hakkı beraberlikti ve öylede bitti. Sinopspor’un bitiricileri bir tık iyi olsa farklı olabilirdi. Kırmızı kart cezalıları ve önemli eksiklere rağmen Gümüşhanesporumuzda çok iyi mücadele etti. Ligi az buçuk tanıyan birisi olarak Sinop’un bu sezon hedefini bilmiyorum. Ancak gerekli takviyeleri yapılmazsa play off dahi zor oynar gözüküyor. Ama İstanbul’da bir ilçede memleketi Sinop’un adını duyuran Küçükçekmece Sinopspor’u tebrik ederim. Sinop taraftarının 90 dakika susmayıp takıma desteği takdir edilir. Ancak bu kadar güzel mesajımın arasında bir konuyu da eleştirip kınayayım. Ortada hiç bir şey yokken Karadeniz ekibi olan aynı bölge takımına küfretmeyi de yakıştıramadığımı belirtmek isterim. İnşallah buna dair gönül alan bir açıklama taraftardan olursa dostluklar pekişir. Az bütçeyle güzel iş yapma gayreti içinde olan Gümüşhanesporumuzu Kulüp başkanımız Ertürk Yakut başkanım nezdinde tebrik ederim. Trabzonspor tecrübesi olan Ahmet Özen gibi maçı okuyan hoca ile iyi işler yapacaktır. Tebrikler Gümüşhanem” dedi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *