Ara
Gümüşhane
Parçalı bulutlu
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28

Gümüş Ses Getirecek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Gümüşhanespor’da Play-Off hesapları yapılıyor.

288
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi
KAYNAK: Günebakış Gazetesi
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Gümüşhanespor’da Play-Off hesapları yapılıyor.

Ligin ikinci yarısına hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Beyazlılarda Yönetim Kurulu Üyesi Erol Birsen, başarılı bir ilk yarıyı geride bıraktıklarını belirtirken, ikinci yarıda çok daha farklı olacaklarını söyledi.

Birsen; “Sezon sonunda en az Play-Off oynamayı hedefliyoruz. Bunu da başaracak gücümüz var. Ancak gibi tüm kesimlerin desteğine ihtiyacımız olacak. Taraftardan, malzemeciye kadar herkes elini taşın altına koymalı. Herkes üzerine düşen görevi eksiksiz bir şekilde yerine getirirse, hedefe ulaşırız” dedi.

ÇIKIŞ SÜRECEK

Birsen, ilk yarıyı hedefledikleri puanda bitirdiklerini de ifade ederken ikinci yarıda daha başarılı sonuçlar alacaklarını söyledi. Yönetim Kurulu Üyesi Birsen, ilk yarıda talihsiz puan kayıpları yaşadıklarını ancak sonlara doğru başarılı sonuçlar elde ederek çıkışa geçtiklerini belirterek, "10 yıl aradan sonra yükseldiğimiz 2. Lig’in başlarında çok kötü sonuçlar aldık. Yeni bir ekip olduğumuzdan dolayı uyum sorunu yaşadık ancak bu sorunu çabuk atlattık. Talihsiz puan kayıpları yaşasak da son haftalarda çıkışa geçtik. İkinci yarıda bu çıkışımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *