Ara
Gümüşhane
Açık
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Gümüşhanespor Gümüşün rotası Kastamonu

Gümüşün rotası Kastamonu

Spor Toto 2.lig, Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Gümüşhanespor, hafta sonu karşılaşacağı Kastamonu deplasmanından 3 puan ile dönüp zirve takibini sürdürmek istiyor

667
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi
KAYNAK: Gümüşkoza Gazetesi

Spor Toto 2.lig, Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Gümüşhanespor, hafta sonu karşılaşacağı Kastamonu deplasmanından 3 puan ile dönüp zirve takibini sürdürmek istiyor.

Rotayı Kastamonu’ya kıran kırmızı-beyazlılar Pazar günü oynayacakları Kastamonu 1966 maçı hazırlıklarını devam ettiriyor.

Lider Ankaragücü ile arasında 3 puan olan ve son oynanan İnegöl maçında 3 puan almayı başaran kırmızı-beyazlılar, Kastamonu deplasmanından da 3 puanla dönüp zirve takibini sürdürmek istiyor.

Kırmızı-beyazlılarda Teknik Direktör Tarık Daşgün, zorlu Kastamonu deplasmanı öncesi oyuncularını uyararak dikkatli olmalarını istedi.

Ligde son puan kaybının telafisinin olmayacağı sürece girdiklerini dile getiren Daşgün, “Son 6 haftaya girdik. Puan kaybının telafisi bizim açımızdan yok. Şampiyon olmak istiyorsak bütün maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. Kastamonu deplasmanı bizim için zorlu olacak. Fakat oyuncularımın bu deplasmandan ellerinden geldiğince mücadele edip, buradan 3 puan ile döneceğimize inanıyorum. Zorlu bir fikstürümüz var. Kümede kalma mücadelesi veren ve Play-Off mücadelesi veren rakipler ile de karşılaşacağız. Ben inanıyorum ki o maçlardan da istediğimiz sonuçları çıkaracağız” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *