Ara
Gümüşhane
Kapalı
4°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Gümüşhanespor Kerimoğlu: İkinci golü kalemizde görmesek öne geçen taraf olabilirdik

Kerimoğlu: İkinci golü kalemizde görmesek öne geçen taraf olabilirdik

Misli.com 2.lig, Beyaz grupta zorlu günler geçiren temsilcimiz Gümüşhanespor’un teknik direktörü Tolgay Kerimoğlu, Hekimoğlu Trabzon karşısında 4-1’lik mağlubiyetin ardından “İkinci golü kalemizde görmesek öne geçen taraf olabilirdik” dedi.

423
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi

Misli.com 2.lig, Beyaz grupta zorlu günler geçiren temsilcimiz Gümüşhanespor’un teknik direktörü Tolgay Kerimoğlu, Hekimoğlu Trabzon karşısında 4-1’lik mağlubiyetin ardından “İkinci golü kalemizde görmesek öne geçen taraf olabilirdik” dedi.

Kerimoğlu, hem hakem hataları hem de komşu şehrin kulübünün müsabakanın ardından kolbastı oynamasının sosyal medyada eleştiri konusu olduğu Hekimoğlu Trabzon maçını değerlendirdi.

“İkinci golü kalemizde görmesek öne geçen taraf olabilirdik”

Müsabakaya Anagold 24Erzincanspor karşısında alınan galibiyetin verdiği moralle hazırlandıklarını ve karşılaşmadan üç puanı alan taraf olmak için sahaya çıktıklarını ifade eden Kerimoğlu, “Karşılaşmanın başlama düdüğü ile birinci dakika dolmadan verilen bir penaltı sonucu maça geri düşmüş bir şekilde başladık. Psikolojik olarak bu tarz durumlar her takımı etkiler ama önemli olan o andan itibaren olumsuz havayı maça yaymadan üstünüzden atarak oyunda dengeyi kurmaktır. Takımımız, golün ardından reaksiyon göstererek çok iyi bir oyun ile ilk yarı beraberliği yakaladı ve soyunma odasına eşit bir skorla girdik. İkinci yarının başlaması ile tekrar verilen penaltı kararının ardından bir kez daha geri düştük ve o andan itibaren oyuncularımızın morali bir kez daha değişti. İkinci golü kalemizde görmesek öne geçen taraf olabilirdik. Yakaladığımız pozisyonlarda vardı ama son vuruşlarda biraz etkisiz kalınca öne geçecek golü bulamadık. Rakibimize ikinci kez çalınan ve öne geçmesini sağlayan penaltı maçın kaderi oldu” dedi.

“Sezonu istediğimiz yerde bitireceğiz, inancımız tam”

Çarşamba günü kendi sahalarında Şanlıurfaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Kerimoğlu, “Sezonun en önemli maçlarından biri olacak olan Şanlıurfaspor maçından mutlak üç puanı alan taraf olmak istiyoruz. Oyun anlamında geçen her hafta daha iyi olmak isteyen bir oyuncu grubumuz var. Kendi oyunumuzu sahaya yansıttığımız takdirde her müsabakadan galip gelebilecek güce sahibiz. Şanlıurfaspor maçından üç puan alarak yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Allah'ın izniyle sezonu istediğimiz yerde bitireceğiz, inancımız tam” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *