Ara
Gümüşhane
Kapalı
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5924 %0.12
49,6837 %0.14
5.757,37 % 0,19
Gümüşhane Haberleri Gümüşhanespor Olgun: Bir haksızlıkla karşı karşıyayız

Olgun: Bir haksızlıkla karşı karşıyayız

Misli.com 2.lig, Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor kulübü başkanı Vahit Olgun, TFF’nin üç puan silme cezasıyla ilgili “Bu durum tamamen çifte standarttır. Bir haksızlıkla karşı karşıyayız” dedi.

386
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi

Misli.com 2.lig, Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor kulübü başkanı Vahit Olgun, TFF’nin üç puan silme cezasıyla ilgili “Bu durum tamamen çifte standarttır. Bir haksızlıkla karşı karşıyayız” dedi.

Yaptığı açıklamada geçtiğimiz günlerde TFF Tahkim Kurulu’nun da onayladığı 3 puan silme cezasının detaylarını anlatan Olgun, sezon başında oyuncuların lisanslarını çıkartmadan SGK ve Maliye borcunun istenilmediğini hatırlatarak, “Gümüşhanespor’un transfer yasağı vardı. Bilindiği üzere bu yasağı kaldırdık. Yasağı açarken de SGK ve Maliye borcunun sorun olmayacağı belirtilmişti. Bizlerde kulüpten alacaklı olan oyuncularla uzlaşarak transfer yasağını kaldırdık. Yeni transferlerimizin ise lisanslarını çıkarttık” dedi.

Ligde birkaç hafta geçtikten sonra SGK ve Maliye borçlarını sebep göstererek 3 puanlarının silindiğini kaydeden Olgun, “Bu durum tamamen çifte standarttır. Bir haksızlıkla karşı karşıyayız. Kabul edilebilir bir durum değil. Gümüşhane halkına karşı yapılmış bir haksızlıktır. Bu haksızlık dile getirilmelidir.  Bu haksızlığa rağmen hoca değişikliği ile yakında daha iyi yerlerde olacağız. Teknik ekibimiz ve oyuncu grubumuza olan güvenimiz tamdır” diye konuştu.
 

Yorumlar
S
Sabri SARIMSIOĞLU 5 yıl önce
Başka pozunu sevdik. Haber niteliği vol:5
BEĞENME
0
CEVAPLA