Ara
Gümüşhane
Kapalı
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Gümüşhanespor Onuk: Önümüzde çok zorlu bir üç haftalık periyot var

Onuk: Önümüzde çok zorlu bir üç haftalık periyot var

TFF 3.lig, 3.grupta mücadele eden ve hafta sonu sahasında Modafen’i 2-0 mağlup eden temsilcimiz Gümüşhanespor’un teknik direktörü Ekrem Onuk, haftayı üç puan ile kapatmanın moral verici olduğunu söyledi.

1346
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi

Yaptığı açıklamada her maça olduğu gibi Modafen karşısına da üç puan parolası ile çıktıklarını kaydeden Onuk, “Tüm karşılamalar için her zaman üç puan hesapları yaparak çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Modafen maçımızda maçın son düdüğüne kadar galibiyeti kovalayan, mücadelen hiç kopmayan bir Gümüşhanespor vardı sahada. Geçtiğimiz haftalarda sürekli dile getirmiş olduğum bir konu vardı. Hücum hattında sıkıntılar yaşıyorduk ama bunları aşacağımızı da biliyorduk. Yusuf Yağmur ve Oktay Pop’un hazır olmamaları bizi biraz planlarımızda değişikliklere götürse de gerçekten kendileri çok ciddi ve yoğun bir program eşliğinde çalışmalar gerçekleştirerek hazır hale geldiler. Modafen maçında da ikisine ilk 11'de forma şansı tanıdık. Sizlerde takdir edersiniz ki, oyun planımıza ve oyun mücadelemize çok farklı bir katkı sağladılar. Karşılaşma boyunca birçok pozisyona girdik, bir de kaçırmış olduğumuz penaltı var. Bunlar futbolun içinde var hep de olacaktır. Ben tüm takımımızı tebrik ediyor, bu sürece kadar da sabırla bekleyen taraftarlarımıza yürekten sevgi ve saygılar sunuyorum” dedi.

Bir günlük iznin ardından ligin 6.haftasında 9 Ekim Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Ağrı 1970 Spor maçının hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Onuk, “Önümüzde şimdi çok zorlu bir üç haftalık periyot var. Hafta sonu deplasmanda Ağrı 1970 Spor ile karşılaşacağız. Döndüğümüz de ise kendi sahamızda Karşıyaka'yı konuk ettikten sonra Fethiyespor deplasmanına gideceğiz. Bu üç rakibimiz, bizim gibi ligde hedefleri olan takımlar. Hazırlıklarımızı çok ciddi şekilde gerçekleştirdikten sonra rakiplerimizin karşısına yine üç puan parolası ile çıkacağız. Bu zor periyotu istediğimiz şekilde kayıpsız geçersek önümüz çok daha açık olacaktır. Harika bir aile ortamımız var, futbolcularımız gerçekten müthiş bir özveri ile çalışıyor ve sahada mücadele ediyor. Ben hepsiyle tek tek gurur duyuyorum. Her geçen hafta hedeflerimize bir adım daha yaklaşıyoruz. Sezon sonu inşallah gülen taraf olacağız ve Gümüşhanespor hak ettiği yerlere yeniden dönen taraf olacaktır” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *