AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı, vatandaşlarla doğrudan iletişim kanallarını güçlendirmek ve yerel talepleri yerinde tespit etmek amacıyla yeni bir çalışma başlattı.
Bu kapsamda hayata geçirilen "Halk Buluşmaları" programının ilk organizasyonu Torul ilçesinde düzenlendi.
AK Parti Torul İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıda, il ve ilçe teşkilat kademeleri vatandaşlarla bir araya geldi.
Torul İlçe Başkanlığında Geniş Katılımlı Toplantı
Torul İlçe Başkanlığında düzenlenen buluşmaya AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Torul İlçe Başkanı Aydın Şahiner, İl Genel Meclisi Üyesi Kenan Çaklı ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.
Toplantı salonunda vatandaşların ve ilçe sakinlerinin talepleri, önerileri ile Torul'un öncelikli ihtiyaçları tek tek dinlendi ve not alındı.
Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde ilerleyen buluşmada, ilçenin alt yapı, sosyal ve ekonomik alanlardaki beklentileri üzerine istişarelerde bulunuldu.
İlçelerin Öncelikleri ve Çözüm Yolları Masaya Yatırıldı
Program süresince söz alan vatandaşlar, günlük yaşamda karşılaştıkları sorunları ve Torul'un gelişimi için gerekli gördükleri projeleri il ve ilçe yönetimine aktardı.
İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu ve beraberindeki heyet, iletilen konuları dikkatle inceleyerek çözüm yolları üzerinde durdu. Teşkilat mensupları, iletilen taleplerin takipçisi olacaklarını ve ilgili kurumlarla koordinasyon içinde çalışacaklarını ifade etti.
Halk Buluşmaları Diğer İlçelerde de Devam Edecek
AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı, vatandaş odaklı bu çalışma modelini il geneline yaymayı hedefliyor.
Torul'da başlatılan bu buluşmalar, belirlenen takvim doğrultusunda Gümüşhane merkez ve diğer tüm ilçelerde de organize edilecek.
Önümüzdeki günlerde ilan edilecek tarih ve saatlerde gerçekleştirilecek toplantılarla, Gümüşhane'nin her köşesindeki vatandaşların sesine kulak verilecek.

