Ara
Gümüşhane
Kapalı
3°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,7027 %0.01
50,2384 %0.14
5.958,89 % 0,96
Gümüşhane Haberleri Siyaset MHP’nin ilçe kongreleri belli oldu

MHP’nin ilçe kongreleri belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya, 14.olağan il ve ilçe kongrelerinin önümüzdeki haftadan itibaren başlayacağını belirterek, milli, manevi ve devletin bölünmez bütünlüğü ile sorunu olmayan tüm vatandaşları partilerine davet etti.

688
Gösterim
3 Dakika
Okunma Süresi

Yaptığı açıklamada dünyanın ve Türkiye’nin zor durumlardan geçtiği bugünlerde Milliyetçi Hareket Partisi olarak tüm güçleriyle devletin ve milletin yanında hiçbir karşılık beklemeden dimdik durduklarını ve durmaya devam edeceklerini belirten Kaya, “Bizim gibi düşünen milli, manevi ve Devletin bölünmez bütünlüğü ile sorunu olmayan tüm hemşerilerimizi bu vesileyle bir kez daha partimize davet ediyoruz. Bu kutlu davet Genel Başkanımız Sayın Dr Devlet Bahçeli bey tarafından bütün kamuoyuna geçtiğimiz günlerde duyurulmuştur. Zaman tüm Türkiye sevdalılarının birlik ve beraberlik içinde olma zamanıdır. İnanıyorumki Gümüşhane halkı bu çağrıya olumlu cevap verecektir” dedi.

Birlik ve beraberlik içerisinde tüm kırgınlıkların ve dargınlıkların giderileceği, millete hizmet yolunda yeni bir enerji ile yola çıkacakları 14. olağan İlçe ve il kongrelerini gerçekleştireceklerini ifade eden Kaya, “İlçe kongrelerimiz 21.08.2023 tarihinde Torul ilçemizden başlayarak; 23.08.2023 tarihinde Kürtün, 24.08.2023 tarihinde Şiran, 25.08.2023 tarihinde Köse, 26.08.2023 tarihinde Kelkit, 29.08.2023 tarihinde Merkez ilçede tamamlanacaktır. Bu kongrelerimizle beraber daha da güçlenip milletimize hizmet yolunda kararlılıkla ilerleyeceğiz. Önce Ülkem ve Milletim sonra Partim ve ben anlayışını özümsemiş bir hareketin mensuplarıyız. Genel başkanımız Dr Devlet Bahçeli Bey  ‘’2024’e doğru Diyar Diyar Anadolu istikrar ve Hizmet için uyumlu yönetimle umutlu gelecek’’ temasıyla Önümüzdeki yerel seçimlerin kampanyasını başlatmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi ilimizde teşkilatlarıyla ve bağlı kuruluşlarıyla yerel seçimlere hazırdır. Allah’ın izniyle ve milletimizin takdiriyle ilimiz genelindeki tüm belediyelere ve tüm meclis üyeliklerine taliptir” diye konuştu.

Açıklamasında milletvekili seçimlerinde Gümüşhane genelinde gösterdikleri başarı ile elde ettikleri bir milletvekili ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en yüksek oy aldığı 2.il olma mutluluğunu yaşadıklarını hatırlatan Kaya, “Yönetmekte olduğumuz Belediyeleri Milliyetçi Hareket Partisine milletimiz emanet etmiştir. Belediye başkanlarımız gayet başarılı çalışmalar ortaya koymuştur. Bunun kararını yine milletimiz verecektir. Büyük bir borç yüküyle devraldığımız belediyeler şimdi düze çıkarılmış ve hizmette hiçbir aksama olmamıştır. Bu vesileyle tüm belediye başkanlarımızı tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum. Allaha hamdolsun ki   belediye başkanlarımız halkımızın emanetine layıkıyla sahip çıkmış ve hiçbir şaibeye de bulaşmamıştır. Önümüzdeki mahalli seçimlerde en doğru kararı milletimiz verecektir. Milli iradenin tek sahibi millettir, hiç kimse milletin emanetini kendi emaneti zannetmesin. Bu seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi olarak Milletimizin yararına ve Cumhur ittifakının ruhuna uygun kampanyalar yürüteceğiz. Mahalli idareler seçimleri ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle yapılacak olan İlçe kongrelerimize tüm halkımızı davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar
ŞİRAN'LI 2 yıl önce
Şiran ilçemizde mevcut ilçe teskilatımız resmi olarak var ama neredeyse hiçbir sosyal aktivite , program yok her nedense seçim süreci dahil teşkilat kapısı kapı duvar bu süreç böyle giderse sahsım ve çevrem adına seçimlerde oy kullanmama yönünde tercihimiz olacak ama sadece il genel meclisi yönünde oy kullanacağız ve Şiran köylerimizdende böyle tercih olcağı aşikardir. Velhasıl kelam önümüzdeki seçimler gümüşhanemizin kaderi belli olacak
BEĞENME
0
CEVAPLA