Ara
Gümüşhane
Kapalı
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5354 %0.07
49,5729 %-0.06
5.746,23 % -0,12
Gümüşhane Haberleri Spor Atletlerimiz Finale Kaldı

Atletlerimiz Finale Kaldı

Gümüşhaneli 11-14 yaş grubundaki kız-erkek öğrenci atletler, Giresun'da ki grup müsabakalarının ardından finale kaldı.

1240
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi
Gümüşhaneli 11-14 yaş grubundaki kız-erkek öğrenci atletler, Giresun'da ki grup müsabakalarının ardından finale kaldı.

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan atletizm geliştirme projesi kapsamında 27 Mart-10 Nisan 2014 tarihleri arasında belirlenen takımlar, Giresun’da yapılan grup yarışmalarına katıldı.

Geçtiğimiz Cuma günü yapılan müsabakalarda 2000, 2001, 2002, 2003 doğumlu kız-erkek öğrenci sporculardan 2000-2001 doğumlu kızlarda Merve Yöndem, İlker Polat, Neşe Karakaş, Sibel Gültekin takım olarak ikinci, 2000-2001 erkeklerde Recep Turan, Serkan Güllü, Sinan İncir, Serkan Kabadayı takım olarak üçüncü, 2002-2003 kızlarda Rana Kardelen Ciğerci, Büşra Öz, Gamze Nas, F.Melike Türkan takım olarak üçüncü olurken, Rana Kardelen Ciğerci ferdi olarak grubunda birinci oldu.

Yarışmalarda ilk üç dereceye giren takımların 11 Mayıs 2014 tarihlerinde Adana’da yapılacak Türkiye finaline katılmaya hak kazandıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, sporcuları makamında kabul ederek başarılarından dolayı kutlayıp 11 Mayıs’ta adana da yapılacak olan final yarışmalarında başarıların devamı temennisinde bulundu.
Yorumlar
m
miraç 11 yıl önce
her yazınızda bu atletizm takımının antrenörü yokmuş gibi yazıyorsunuz gümüşhaneliler bu adamı hazmedemiyorsa haberinide yapmayın ayıptır
BEĞENME
0
CEVAPLA
a
ahmet 11 yıl önce
bu takımı kim çalıştırıyor antrenörü yokmu bunlar kendi kendilerinemi şampiyon oluyorlar
BEĞENME
0
CEVAPLA