Ara
Gümüşhane
Kapalı
-0°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8168 %0.03
50,2521 %0.18
6.076,12 % 1,74
Gümüşhane Haberleri Spor Gümüşhane Gençlerbirliği Transfere Doymuyor

Gümüşhane Gençlerbirliği Transfere Doymuyor

Önümüzdeki sezon Türkiye Bayanlar Voleybol üçüncü liginde mücadele edecek olan Gümüşhane Gençlerbirliği smaçör Nurdan Yılmaz’la bir yıllığına sözleşme imzaladı.

227
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
Önümüzdeki sezon Türkiye Bayanlar Voleybol üçüncü liginde mücadele edecek olan Gümüşhane Gençlerbirliği smaçör Nurdan Yılmaz’la bir yıllığına sözleşme imzaladı.

Kulüp asbaşkanı Arife Eleman, daha önce İdmanocagı spor kulübünden libero Sena Çelenkoğlu, Rize Gençlikspor’dan Dilahya Pala ve Pınar Şahin’le sözleşme imzaladıklarını hatırlatarak, transferlere ara vermeden devam edeceklerini söyledi.

Yaptığı açıklamada titiz bir çalışma yaptıklarını, pasör ve orta oyuncu konusunda da araştırmalarının devam ettiğini belirterek, “Tecrübeli oyuncuları kadromuza katmaya devam edeceğiz. Nurdan da daha önce ikinci lig tecrübesi olan bir arkadaşımız. İdmanocağı takımındaki başarısını kulübümüzde de devam ettireceğini umut ediyoruz. Kendisine hayırlı olsun diyor, yen, sezonda başarılar diliyoruz.” dedi

Yeni transfer Nurdan Yılmaz’da yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “İyi bir takım oluyoruz. Başarılı olmak ve 2. Lige çıkmak tek hedefimiz. Bunun için çok çalışmak zorundayız. Beklentilerin çok üst düzeyde olduğu bir şehirde voleybol oynayacağız. Gümüşhane Torul gençlik erkek voleybol takımının şehirde oluşturduğu voleybol sevgisine 2. Lige çıkarak bir ivme kazandırma çabası içinde olacağız. Gümüşhaneli voleybol severleri hep yanımızda göreceğimizi umuyoruz .”

Smaçör Nurdan Yılmaz’ın 1994 Trabzon doğumlu olduğu ve İdmanocağı alt yapısından yetiştiğini, 1,72 metre boyunda olduğu öğrenildi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *