Gümüşhane Haberleri

ArzularKabaköy’ün araç ve makine parkı büyüyor

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Gümüşhane’nin merkeze bağlı tek beldesi olan ArzularKabaköy Beldesi, hibe olarak envanterine kazandırdığı araçların yanı sıra son olarak 16+1 kişilik minibüsü de araç parkına dahil etti.

Göreve geldiği günden itibaren borçlanmadan araç envanterlerini genişletmeye gayret gösterdiklerini kaydeden ArzularKabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza tanış, “Geçtiğimiz yıllarda 230’luk İş Makinesini  (170.000 €) ve Hidrolik kırıcı (2021-120.000 TL) ve  13+1,5 m3 kapasiteli çöp kamyonu araçlarımızı envanterimize katmıştık. Geçtiğimiz aylarda 2020 model Sıfır Isuzu Citibus marka Otobüsü Kendi özkaynaklarımız ile borçlanmadan 3.100.000 TL ile araç envanterimize kattık” dedi.

Tüm bunların yanında 2 adet otobüs, 1 adet minibüs, 1 adet damperli kamyon, 1 adet Isuzu binek araç, 1 adet silindir ve el silindirini hibe olarak envantere kazandırdıklarını hatırlatan Tanış, “Gayretlerimiz sonucunda yine Belediyemiz öz kaynaklarıyla borçlanmadan 1.610.000 TL bedelle Volkswagen Crafter marka 2023 model 16+1 minibüs alınarak araç envanterimize kaydedilmiştir. Alınan tüm araçlarımız borçlanmadan kendi özkaynaklarımız ile alınarak hizmete sunulmuştur. Beldemize hayırlı olmasını dileriz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (1)

İsrafil yıldız 4 Ay Önce

Helal olsun sana sayın değerli başkanım Allah seni arzular kabaköyün başından eksik etmesin Aminn

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.