Ara
Gümüşhane
Kapalı
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8117 %0.19
50,2081 %0.02
5.960,87 % 0,09
ELVEDA ÇİFTLİK İLKOKULU

ELVEDA ÇİFTLİK İLKOKULU

YAYINLAMA:

17 yıldır çalıştığım  Çiftlik Okuluma veda ettim. Acısıyla tatlısıyla zaman su gibi geldi geçti. Meslek hayatımın en verimli zamanıydı . Çiftlik İlkokulu'ndan mezun ettiğim ilk öğrencilerimin çoğu üniversiteyi bitirdi. Yine bir çoğuda görev aldı. Bizimde en mutlu olduğumuz bu durum işte.

On yedi yılda bir çok müdür, müdür yardımcısı, öğretmen,güvenlikçi  ve okulların demirbaşı diyebileceğimiz temizlik görevlileriyle çalıştık. Dostluklar ,arkadaşlıklar daha önemlisi bir çoğu ile kardeşlikte kurduk. Bu da ayrı mutluluk.

Hayat bu. Sürekli döngü halinde. Kimse yerinde sabit kalmıyor. Elbet gelen bir gün gidecek.

Ben geride bıraktığım arkadaşlarıma ve öğrencilerime başarılar diliyor ve Allah'a emanet olun diyorum.

BENİM GÜNCELİM 

Halkımız artık o kadar politik düşünüyor ki yanlışa bile yanlış diyemiyor. Bu memlekette üç ay su içilmedi. Kimler tepki verdi. Kimler sus pus oldu. Sen seçtiğin yöneticiye hesap soramıyorsan , hakkını aramıyorsan  o zaman sana yapılanlar müstehaktır.

Devlet hastanesine gidiyorsunuz her şey var. Doktor yok. Olan doktor geç gelir sorsan cevabı hazır. Viziteden ancak gelebildim. Servise çıksan baksan dört  bilemedin beş hasta. Eee muayene olmak için bekleyen hasta sayısı kırk  elli. Düzen yok intizam hiç yok. Rahmetli Yaşar emmiye sorarlardı ki evi bitirdin mi ? Oda derdi ki ''Dört duvar bir üstü'' kaldı. Şimdi de dört duvar bir üstü yeterli değil. O duvarların içinde yaşayan ve hizmet bekleyen insanlara daha iyi nasıl yardımcı oluruz diye kafa yormak lazım.

&&&&&&&&&&&&

GÜLŞEN MESELESİ

Sanat sanat için mi yoksa halk için mi yapılmalıdır?

Yıllardır inançlı kesim malesef bu sektörden uzak bırakıldı. Sanatı halk için yapanların ya önü kesildi ya da kestirildi. Oğlum türkü söyleme günah, top oynama günah şunu yapma bunu yapma gibi. Allah'tan yıllar önce bu tabuları Mustafa Yıldızdoğan gibi inançlı sanatçılar çıkarak bu boşluğu doldurmaya çalışıyor.  A.Tilki'nin albümleri beş yüz milyonlar dinlenirken en kabadayı sanatçımız M. Yıldızdoğan bile yirmi otuz milyonlarda.

Sanatı halk için yapanlar desteklenmeli. Sanatçı, toplumun değer yargılarına saygı duymalıdır.

Ki imam hatiplilere yapılan bu hakaret asla tasvip edilemez.

&&&&&&&&&&

PERİNÇEKKKKKKKKK

Kimin eli kimin cebinde belli değil. Dün  Beka Vadisi'nde veya Kandil'de bugün ulusalcı çizgide.  Dün Ethem Sancak nerede bugün  nerede. Doğu Perinçek ara ara çıkışlar yapıyor. Ya birileri bunu kayle almıyor ya da ......

Bu zevat son olarak Hz.Peygamberimize dil uzattı ama kimseden pek ses yok.  Bu zevat:''Bir yılda ancak 40 kişiyi buldu. Hiç olmazsa biz 40 bin kişiyi bulduk. Hz. Muhammed'den çok ileri bir noktadayız............" demişti.  Gülşen  İmam Hatiplilere bir laf söyledi ortalık yıkıldı. La. bu senin inandığın dinin peygamberine dil uzattı. Niye sus pussunuz. Sanal alemi yakıp yıkan sahte müca.........h.......  neredesiniz?. Yoksa Perinçek 'ten mi korkuyorsunuz. Allah'ın en sevgili kulu. Kainat  onun yüzü suyu hürmetine yaratıldı. Gülşen 'in lafı daha mı vahimde  Perinçek 'ten ziyade ona aşırı tepki gösterdiniz?

????????????????????????????

UZMANLIK SINAVI

Daha öncede yazdım bu konuyla ilgili yazı.

 Bu konu meclise gelmeden önce ve geldikten sonra gösterilmeyen tepkiler yumurta deliğin ağzına gelince cıvılıyorlar. Çalış  nasibinde varsa gelir seni bulur. Kanun çıkmış.  Herşey adım adım ilerliyor.  Yok  iptal edilsin yok şu olsun bu olsun. Bazı sendikalar  rant peşinde koşuyor.

Şunu kimse demiyor:

Sınav  puanı yüksek. Bu aşağıya çekilsin.

Konu sayısı çok fazlaydı azaltılsın demiyor.

On beş yıldır bu sınav yapılmadı  kayıplarımız ne olacak sorulmuyor.

Demek işin içine para girdin mi herkes çıldırıyor. Pişmiş aşa su katmak gibi bir şey.  A sendikası başka bir şey söylüyor  B sendikası başka  C sendikası bambaşka bir şey söylüyor. Ortak payda öğretmenlerin geleceği ise niye birlik olmuyorsunuzda politik düşünerek öğretmenleri kötü emellerinize alet ediyorsunuz diye birileri de sormaz mı?

ALLAH'A emanet olun.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *