111 yaşındaki Güllü Nineye ziyaret

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, 3 yıl önce İnönü Mahallesindeki evinin önünde karşılaştıkları ve ayaküstü sohbet ettikleri 111 yaşındaki Güllü Doğan’ı Yaşlılar Haftasında ziyaret etti.

Vali Taşbilek ve eşi Sibel Taşbilek, kentin en yaşlı kadınlarından birisi olan 111 yaşındaki Güllü Doğan’ı ikamet ettiği evinde ziyaret etti.

Yaşlılar Haftası kapsamında gerçekleşen ziyarete Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zekai İnan da eşlik ederken Vali Taşbilek, Güllü nineye çeşitli hediyeler takdim etti.

İnönü Mahallesindeki aile apartmanında çocukları ve torunlarının yanında kalan Güllü Doğan’la bir süre sohbet eden Vali Taşbilek, ağzından dua eksilmeyen Güllü nineye her türlü ihtiyacında emrinde olduğunu söyledi.

Doğan ailesiyle bir süre sohbet edip torunlarına da oyuncak hediye eden Vali Taşbilek, Güllü nineyi mübarek Ramazan ayında ziyaret edip hayırlı ve sağlıklı ömürler dileyerek hayır duasını aldı.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2023, 00:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf sadık  eği,timci-yazar gazeteci
Yusuf sadık eği,timci-yazar gazeteci - 1 yıl Önce

Büyüklere saygı kapsamında ziyaretlerini sürdüren Valimiz Sayın Kmuran Taşbilek 'e eşi muhterem hanımefendi Sibel hanımda eşlik ediyor.
" Büyüklerine saygı göstermeyen her kimse, bu dünyada ve ahirette hayır yüzü göremez". Ayetin tercümesi böyle. Bu bağlamda ramazan nedeniyle çat kapı yaparak iftar açmayı gelenek haline getiren vali Taşbilek vatandaşlar tarafından beklenen bir konuk oluyor.
Buı akşam bize konuk olur diye iftriyeliklerini özenle hazırlayan gümüşhane halkı bu ziyaretlerden son derece hoşnut oluyorlar.
Sosyal hayatın vaz geçilmezi olan komşu , yaşl, hasta -gazi ve şehit yakınlarıunu " Yaşlıları ziyaret haftası kapsamında "gerçekleştiren Vali Taşbilek bu ziyaretlerini aralıksız olarak yukarıda değindiğim gibi Çat kapı olarak aralıksız sürdürüyor.

Ozan
Ozan - 1 yıl Önce

Belkide Ülkemizin en yaşlı insanıdır. Başka illerde varmı ninemizin yaşında olan başka birisi. Sayın ninemizin anılarını, yaşadığı olayları gün gün torunları belgesel olarak kaydetmeli. Tarihi bir kaynak

SIRADAKİ HABER