Avrupa’nın bileğini büktük

Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında Gümüşhaneli sporcumuz Habil Doğan Avrupa ikincisi oldu.

Avrupa’nın bileğini büktük
Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında Gümüşhaneli sporcumuz Habil Doğan Avrupa ikincisi oldu.

Antalya’da yapılan Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonasında 50 kilogramda Milli takıma seçilen Doğan, 30 Mayıs - 7 Haziran tarihleri arasında Bulgaristan’ın Sofya şehrinde 25.si düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında aynı kilogramda Avrupa ikincisi oldu.

Bilek Güreşi Antrenörü Davut Altuntaş, Avrupa Şampiyonasına iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek 2. olarak dönen sporcusu Habil Doğan’ın tekrar iyi bir hazırlık dönemi geçirerek eksiklikleri giderip Eylül ayı içerisinde Malezya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonasında kürsünün en üst basamağında İstiklal Marşımızı okutup Bayrağımızı göndere çekeceğine olan inancının tam olduğunu söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan ise Milli Takım Antrenörü Davut Altuntaş ve Avrupa 2. si Habil Doğan’ı makamında kabul ederek bu başarının tesadüf olmadığını, emek verilerek zirvenin üst basamaklarına çıkıldığını bu başarıların her geçen gün artması gerektiğini dile getirerek Habil Doğan’ın Dünya Şampiyonasındanda iyi bir dereceyle dönerek Gümüşhane’yi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğini belirterek Doğan’a ve Altuntaş’a başarılar diledi.
Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2015, 16:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER