Aydın'ın yoğun mesaisi hız kesmeden devam ediyor...

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, geçtiğimiz Cuma başladığı yoğun Gümüşhane programına devam ediyor.

Aydın'ın yoğun mesaisi hız kesmeden devam ediyor...
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, geçtiğimiz Cuma başladığı yoğun Gümüşhane programına devam ediyor.

Milletvekili Aydın, sabahın ilk ışıklarıyla beraber Belediye Meclis Üyesi Yusuf Demir'in Organize ettiği sanayi sitesindeki kahvaltı programına katıldı. Aydın’a AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz, Merkez ilçe Başkanı Ömer Zor ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Buradaki programının ardından sanayide çalışan esnafı ziyaret eden Aydın, sanayi esnafı tarafından yoğun ilgi ve destekle karşılandı.

Daha sonra Köse'ye hareket eden Aydın, Köse İlçe Başkanı Tayfun Babür ve İl Genel Meclis Üyesi Tuncay Taşdemir ile birlikte AK Parti Köse Kadın Kolları Başkanı Sare Aygün'ün evine konuk oldu.

Aydın, Köse'den sonra kurtuluş programına katılmak üzere Kelkit ilçesinin kurtuluş gecesine hareket etti. Kelkitli hemşehrileri tarafından büyük bir coşku ve ilgiyle karşılanan Aydın kurtuluş gecesinde yaptığı konuşmada birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptı.

Aydın, 97 yıl önce kanlarıyla, canlarıyla bu coğrafyayı kendilerine hediye eden ecdadı rahmet ve minnetle andıklarını belirterek, "Atalarımız bundan 97 yıl önce bu coğrafyayı kurtardığında bu bölgenin hızla kalkınma hamlesini yaptı. 2002 yılında Recep Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşları Kelkit'in yeniden kurtuluşunu sağlamıştır. Kelkit'in kurtuluşu Kelkit'e yapılan hastanedir, Kelkitli öğrencilerin üniversite sınavında üstün başarı göstermesidir, Kelkit'in kurtuluşu kırk yıllık hayal olan sadak barajıdır, Kelkit'in kurtuluşu 15'e yakın yapılan gölettir. Kelkit'in kurtuluşu ekonomik, sosyal ve kültürel olarak en üst refah seviyesine yükselmesidir.” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Aydın'a Kelkit'e yaptığı yatırımlar, katkılar ve desteklerden dolayı Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz tarafından bir plaket takdim edildi.

Haberin Kaynağı: Milletvekili Danışmanı

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2015, 14:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER