Devran, Vekil gibi çalışıyor…

AK Parti Gümüşhane milletvekili aday adayı Prof. Dr. Yusuf Devran, yoğun programına il merkezinde devam etti.

Devran, Vekil gibi çalışıyor…
AK Parti Gümüşhane milletvekili aday adayı Prof. Dr. Yusuf Devran, yoğun programına il merkezinde devam etti.

Güne esnaf ziyaretleriyle başlayan Devran daha sonra Semerkand Vakfını ziyaret ederek programına devam etti. Semerkand Vakfında duygusal bir konuşma yapan Devran, bu vakfın çizgisini ve ihlasını hiçbir zaman kaybetmeden dine hizmet ettiğini dile getirdi.

Semerkand Vakfının özellikle madde bağımlıları konusunda yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını belirten Devran, bu projenin çok önemli bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu söyledi. Her zaman Semerkand Vakfına muhabbet beslediğini vurgulayan Devran konuşmasının sonunda Hacı Bektaş Veli’den söz ederek bir tarikatın toplum ve devlet için ne kadar önemli bir müessese olabildiğinin altını çizdi.

“DEVRAN GÜMÜŞHANE’NİN MANEVİ RUHUNA EN UYGUN ADAY ADAYI”

Devran’dan sonra sözü alan Semerkand Vakfı Başkanı Veysel Eren bir teşekkür konuşması yaptı. Devran’ı tanımaktan büyük mutluluk duyduğunu vurgulayan Eren, Prof. Dr. Yusuf Devran’ın doyurucu ve samimi konuşmasından büyük bir zevk aldığını söyledi. Ardından söz alan bazı katılımcılar Yusuf Devran’ın Gümüşhane’nin manevi ruhuna en uygun aday adayı olduğunu ifade etti.

Devran, akşam programında ise Torullular Derneğini ziyaret etti. Burada yaptığı konuşmada Gümüşhane’nin bütün il ve ilçeleriyle tek yumruk olarak kendisine gösterdiği teveccüh karşısında büyük bir mutluluk yaşadığını söyleyen Devran daha sonra Özkürtünlü hemşerileriyle bir araya geldi. Bu buluşmada Özkürtün’ün sorunlarını dinleyen Devran, hemşerilerine karşı samimi, dürüst, şeffaf ve ulaşılabilir olacağı sözünü verdi. 
Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2015, 16:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER