Cemiyetten Gümüş Kızlar’a moral kahvaltısı

Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti, Bayanlar Voleybol 2.lig, B grubunda mücadele eden Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği için moral kahvaltısı düzenledi.

Cemiyetten Gümüş Kızlar’a moral kahvaltısı
Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti, Bayanlar Voleybol 2.lig, B grubunda mücadele eden Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği için moral kahvaltısı düzenledi.

Gönül Sarayı’nda düzenlenen programa Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü ve yönetim kurulu üyeleri, Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Nizamettin Yılmazer, Antrenör Soner Binici, Gümüşhane Gençlerbirliği sporcuları ve basın mensupları katıldı.

Gümüşhane’yi başarıyla temsil eden Gümüş Kızlar’a moral ve motivasyon sağlamak amacıyla düzenlenen programda konuşan Cemiyet Başkanı Köprülü, Gümüşhane basının birinci önceliğinin Gümüşhane ekonomisine, kültürüne, sosyal yaşantısına ve tanıtımına katkı sağlayan her bireyin veya kuruluşun destekçisi olmak olduğunu belirterek, “Biz de Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti olarak spor kulüplerimizin devamlı yanlarında olduk. İtici güç olmak istedik” dedi. 

Gümüş Kızlar’ın farklı bir özelliğinin olduğuna dikkat çeken Köprülü, “Gümüşhane’de dolu tribünleri görmeyi özlemiştik. Sizin tribünlere çektiğiniz kesim çok farklı. O tribünlere gelen insanlar sadece maç izlemeye gelmiyorlar, sizi sahiplendikleri için geliyorlar. Sizler Gümüş Kızlar olarak Gümüşhane’de her ailenin birer kızı oldunuz. Biz bunu gördük. Gümüşhane’deki duruşunuzla, ortaya koyduğunuz karakterle bunu sağlamış olduğunuza inanıyorum. O yüzden hepinize çok teşekkür ediyorum. Skorlar hep gelip geçicidir ama Gümüş Kızlar bir iz bırakmıştır. Bundan sonraki karşılaşmalarınız için gönülden başarılar diliyorum. İnşallah bir üst lige çıkarız ama en önemlisi siz burada insanların gönlünde üste çıktınız” şeklinde konuştu. 

Programda konuşan Başkan Yılmazer ise Cemiyet Başkanı Köprülü ve bütün gazetecilere teşekkür ederek, “Bizim buralara gelmemizin en büyük destekçilerinden birisi Gümüşhane basınının bize vermiş olduğu destektir. Kendilerine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Takımımızın bu şehri bir adım yukarıya taşıyacak her türlü çabanın içerisinde olacaklarını biliyorum. Takımımıza güveniyorum” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2016, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER