Diyaliz hastalarına örnek hizmet

Gümüşhane Devlet Hastanesi, başlattığı uygulama ile köy ve ilçelerdeki diyaliz hastalarını evlerinden almaya başladı.

Diyaliz hastalarına örnek hizmet
Gümüşhane Devlet Hastanesi, başlattığı uygulama ile köy ve ilçelerdeki diyaliz hastalarını evlerinden almaya başladı.

Gümüşhane Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Gündoğan Şahinöz, hastane olarak köyden diyaliz için gelen hastaları artık hastanenin diyaliz aracı ile evlerinden alıp tedavisi yapıldıktan sonra tekrar evlerine bıraktıklarını söyledi.

Köylerden gelemeyen hastalarımızı rahatlatmak ve araç bulamayanların çilesini biraz olsun hafifletmek amacı ile böyle bir hizmet başlattıklarını kaydeden Şahinöz, daha önce sadece Gümüşhane merkezdeki hastaları evlerinden alınıp tedavisi yapıldıktan sonra tekrar evlerine bırakıldığını hatırlatarak, “Köydeki ve ilçedeki vatandaşlarımız araç bulamadıkları için sıkıntı yaşıyor hatta bazı zamanlar tedavileri bile aksayabiliyordu. Bu durumdan hastalarımızı kurtarmak ve araç sıkıntılarını ortadan kaldırmak için böyle bir hizmeti vatandaşlarımıza sunduk.” dedi.

Hastane Başhekimi Yavuz Çakıroğlu ise köydeki ve ilçelerdeki vatandaşları hiçbir zaman mağdur etmeyeceklerini belirterek, mağduriyeti olan hastaların hastaneye müracaat etmeleri halinde bu mağduriyetlerinin hemen giderileceğini söyledi ve bu çalışmayla ilgili emeği geçen Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Özgür Çelebi’ye, İdari Hizmetler Başkanı Hakan Çimen’e, Mali Hizmetler Başkanı Ekrem Akbaş’a, Diyaliz Servisi çalışanlarına ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2015, 22:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER