Gece Aç Kalma Derdi Bitti

Gümüşhane kent merkezinde işkembe, kelle-paça ağırlıklı ve gece yarısına kadar hizmet verecek olan yeni bir köfte salonu açıldı.

Gece Aç Kalma Derdi Bitti
Gümüşhane kent merkezinde işkembe, kelle-paça ağırlıklı ve gece yarısına kadar hizmet verecek olan yeni bir köfte salonu açıldı.

Kıbrıs Çarşısı Belediye Pasajı’nda açılan Sabahcı Köfte Salonu, Mevlüt Merdan tarafından vatandaşların hizmetine sunuldu. Gümüşhane’de yüksek oranda işkembe, kelle ve paça gibi yemeklere talep olduğunu kaydeden Merdan, “Gümüşhane’de birkaç noktada yapılan bu hizmeti biz biraz daha ağırlıkta yapmaya karar verdik. Çünkü müşteriler kelle-paça yemek için çevre illere gidiyor. İster istemez ekonomik göç veriyoruz. Her geçen gün gelişmekte olan şehrimizde ince hesaplar yaparak güzel işler ortaya çıkarabiliriz” dedi.

Nadir yapılan bir menü ile hizmet sunan işletme sahibi Merdan, sabah 06.00 ile gece 01.00 saatleri arasında yemek salonunu açık tutarak hizmet kalitesini arttırmayı hedeflediğini belirterek, gece saatlerinde şehir merkezinde hiçbir iş yerinin açık olmaması ve Gümüşhane’den geçen sürücülerin yemek yiyebileceği yer olmadığını kaydetti ve gece geç saatlerde rahatlıkla gidilebilecek bir mekanın artık faaliyete başladığını belirtti.

Ev ve iş yerlerine servis yapıldığını özellikle belirten Merdan, ilerleyen zamanlarda da Karadeniz’in meşhur sütlacını da müşterilere sunmayı hedeflediklerini dile getirdi. Sipariş vermek isteyenler için yemek salonunun telefonu şöyle: 0 456 213 39 00
Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2013, 16:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER