Gencim, Girişimciyim, Güçlüyüm

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve KOSGEB ile yapılan protokol kapsamında Gümüşhane Gençlik Merkezinde ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ başladı.

Gencim, Girişimciyim, Güçlüyüm
Gençlik ve Spor Bakanlığı ve KOSGEB ile yapılan protokol kapsamında Gümüşhane Gençlik Merkezinde gençlere yönelik olarak 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ başladı.

Bakanlık tarafından "Gencim, Girişimciyim, Güçlüyüm" sloganıyla Gençlik Merkezlerinde KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen genç girişimciler için uygulamalı girişimcilik eğitiminin 7 Eylül tarihinde başlayan ikincisi 20 Eylül tarihinde son bulacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitime müracaat eden gençlerden yapılan ön eleme sonucu belirlenen 30 kişi katılıyor.

Bayburt Üniversitesi Öğretim Görevlisi Şenol Kılıçaslan tarafından verilen eğitim 10 gün sürecek. Girişimcilik eğitimini başarı ile tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan genç girişimciler, KOSGEB’in yeni iş kuranlara verdiği 30 Bin TL'ye kadar hibe ve 70 bin TL'ye kadar faizsiz krediye başvuru hakkına sahip olacak. Bu sayede gençler kendi işini kurma fırsatı bulacak.
Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2015, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER