‘Geriye aşk kalır’ büyük beğeni topladı

Gümüşhane’nin son dönemdeki en başarılı sanatçılarından Oytun Elaman’ın ilk profesyonel klibi ‘Geriye aşk kalır’ tüm müzik platformlarında yayınlandı.

Hem sesi hem sazı hem de kişiliğiyle Gümüşhane’nin yetiştirdiği nadide müzisyenlerden birisi ve aynı zamanda bir Gümüşhane beyefendisi olan müzik öğretmeni Oytun Elaman’ın ilk profesyonel çalışması olan ‘Geriye aşk kalır’ tüm dijital platformlarda aynı anda yayınlandı.

Başta youtube’un Türkiye’deki en büyük müzik kanalı NetD olmak üzere fizy, deezer, spotify, itunes ve muud platformlarında da yayınlanan parçanın söz ve müziği ünlü müzisyen Ahmet Şafak'a ait. Asya Müzik yapım şirketi tarafından yayınlanan klibin çekimi ve kayıtları yine bu firmanın stüdyolarında gerçekleştirildi.

Bugün akşam saatlerinde yayınlanan ve kısa sürede binlerce kez izlenen ve dinlenen klip hem müzik camiasından önemli isimlerin hem de dinleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Doğru zamanı beklediği için profesyonel müzik camiasına geç adım attığını, yaptığı ilk profesyonel çalışma olan ‘Geriye aşk kalır’ ın 10 ay önce çıkacağını koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle bugüne kaldığını kaydeden Elaman, söylemekten keyif aldığı ve insanlarsın seveceğini düşündüğü için ‘Geriye aşk kalır’ adlı parçayı seçtiğini söyledi ve bu süreçte desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti.

Katıldığı “O ses Türkiye” yarışmasıyla ülke genelinde büyük bir hayran kitlesine ulkaşan Elaman, bugüne kadar Gümüşhane ve bölgede çok sayıda canlı performans-konser çalışması, beste ve müzik çalışmasının yanında sadece il merkezinde 500’ü aşkın öğrenciye müzik tutkusunu aşılayıp bağlama çalmasını öğretti.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin SEVİNDiK
Metin SEVİNDiK - 3 yıl Önce

Oytun hocam.yuregine,nefesine sağlık

SIRADAKİ HABER