Gümüşhane Belediyesi Tiyatro ve Animasyon Ekibi Kuruyor

Gümüşhane Belediyesi, kültürel ve sanatsal faaliyetleri kapsamında tarihinde ilk kez tiyatro ve animasyon ekibi oluşturuyor.

Gümüşhane Belediyesi Tiyatro ve Animasyon Ekibi Kuruyor
Gümüşhane Belediyesi, kültürel ve sanatsal faaliyetleri kapsamında tarihinde ilk kez tiyatro ve animasyon ekibi oluşturuyor.

Gümüşhane Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kurulacak olan tiyatro ve animasyon ekibi, şehrin kültürel ve sanatsal alandaki boşluğunu da kapatmış olacak.

Gümüşhane Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Kadir Çetin’in eğitmenliğinde oluşturulacak olan tiyatro ve animasyon ekibi kentte zaman zaman gösteri sunacak.

Belediye Başkanı Ercan Çimen, Belediye olarak daha önce de halk oyunları ekibi oluşturduklarını hatırlatarak, “Belediye olarak daha önce halk oyunları ekibi oluşturmuştuk. Şimdi de Gümüşhane Belediyesi bünyesinde artık bir tiyatro ve animasyon topluluğu da olacak” dedi.

Amaçlarının kültürel ve sanatsal faaliyetlere katkı sağlamak olduğunu kaydeden Başkan Çimen, “Belediye olarak sosyal ve kültürel alanlarda birçok etkinlikler düzenlemeyi planlıyoruz. Etkinliklerimize renk katması için belediye bünyesinde bir tiyatro ve animasyon ekibi kuracağız. Bu çalışmamız da bir ilk olma özelliği taşıyor. Oluşturacak olduğumuz tiyatro ve animasyon ekibi gösteriler sunacak. Oluşturulan tiyatro ekibiyle, her kesime hitap edebilecek, çeşitli oyunların sahne alabilmesi sağlanacak. Amatör olarak başlayacağımız tiyatro ve animasyon faaliyetlerimizi profesyonel hale getirmeyi hedefliyoruz. Bu çalışma ile belediye olarak sanata bir katkı daha sağlamış oluyoruz” diye konuştu.

Tiyatro ve animasyon ekibine katılmak isteyen bay-bayan adayların, 13 Ekim-10 Kasım 2014 tarihleri arasında Gümüşhane Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurması gerekiyor.
Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2014, 16:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER