Ara
Gümüşhane
Kapalı
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8673 %0.03
50,6652 %-0.16
6.205,63 % 0,56
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gümüşhane Gümüşhane beyaz gelinliğini giydi

Gümüşhane beyaz gelinliğini giydi

Gümüşhane’de dün gece yarısı başlayan kar yağışının ardından kent merkezinde kar kalınlığı 8 santimetreye ulaşırken, ilin tamamını da beyaza büründü.

418
Gösterim

Gümüşhane’de dün gece yarısı başlayan kar yağışının ardından kent merkezinde kar kalınlığı 8 santimetreye ulaşırken, ilin tamamını da beyaza büründü.

Dün akşam saatlerinde yağmur şeklinde başlayan ve gece yarısından sonra kara dönüşen yağışla birlikte son 24 saatte metrekareye 6,2 kilogram yağış düşerken, kar kalınlığı da il merkezinde 8 santimetre olarak ölçüldü.

Gece boyunca hava sıcaklığının en düşük sıfırın altında 2 derece olarak gerçekleştiği Gümüşhane’de yüksek kesimlerde kar kalınlığı 20 santimetreyi geçerken en düşük hava sıcaklığı da sıfırın altında 10 derece ortalamasında gerçekleşti.

Karayolu ağında bulunan Gümüşhane-Trabzon arasındaki Zigana dağı, Gümüşhane-Şiran arasındaki Tersun dağı, Gümüşhane-Bayburt arasındaki Vauk dağı, Gümüşhane-Kelkit arasındaki Pekün dağı ve Gümüşhane-Yağmurdere arasındaki Kostan dağı geçitlerinde yağış zaman zaman etkili olurken, bu geçitleri kullanan sürücüleri dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

İl genelinde etkili olan yağış nedeniyle yüksek köylere ulaşımı sağlayan yollarda sorun yaşanmaması için İl Özel İdaresine bağlı ekiplerin karla mücadele çalışmalarına başladığı öğrenildi.

Son meteorolojik değerlendirmelere göre Gümüşhane il genelinde kar yağışının aralıklı olarak hafta sonuna kadar devam edeceği tahmin ediliyor.

Gümüşhane beyaz gelinliğini giydi 1
1 / 7
Gümüşhane beyaz gelinliğini giydi 2
2 / 7
Gümüşhane beyaz gelinliğini giydi 3
3 / 7
Gümüşhane beyaz gelinliğini giydi 4
4 / 7
Gümüşhane beyaz gelinliğini giydi 5
5 / 7
Gümüşhane beyaz gelinliğini giydi 6
6 / 7
Gümüşhane beyaz gelinliğini giydi 7
7 / 7
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *