Gümüşhane'nin vergi rekortmenleri belli oldu

Gümüşhane'de 2022 yılında en fazla kurumlar vergisi ve gelir vergisi veren mükellefler belli oldu.

Gümüşhane'nin vergi rekortmenleri belli oldu

2022 yılında kurumlar vergisinde en fazla vergi veren kurum adını açıklanmasını istemezken ikinci sırada Kürtün'den Kayalar Su Ürünleri Gıda Ticaret Limited Şirketi, üçüncü sırada Gümüşhane'den Karadeniz Nitro Patlayıcı Maddeler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi oldu.

Gelir vergisinde ise birinciliği Gümüşhane'den Muammer Gürmen, ikinciliği Kelkit'ten Lokman Özer olurken üçüncü olan isminin açıklanmasını istemedi.

Vergi Haftası nedeniyle Defterdar Vedat Akıllı ve beraberindeki heyet vergi rekortmenlerini ziyaret ederek teşekkür belgelerini verdi, vergilerini tam ve zamanında ödeyerek en fazla vergi veren mükellefler arasına girmiş olmaları ve vergi bilincinin oluşmasına katkı sunarak ortaya koymuş oldukları örneklikten dolayı teşekkür etti.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ertuğrul OĞUZHAN
Ertuğrul OĞUZHAN - 1 ay Önce

Benim tanıdığım Muammer GÜRMEN, adam gibi adamdır. Ne vergisini kaçırır ne de çalışanının hakkını yer. Birlikte GÜDAK' la 2021 yılında Ağrı Dağı tırmanmıştık. Beyefendi, ağabey bir insandı. Kadim Gümüşhane kişiliği oturmuş bir insandı. Kendisini vergi konusunda vatandaşlık bilincini yerine getirdiği için tebrik ederim. Diğer birçok mükellefin de abimizi örnek almasını temenni ederim. Selam ve muhabbetle güzel insan, güzel abim inşAllah daha güzel yerlerde görürüz seni diyorum.

SIRADAKİ HABER