Gümüşhane’de bayramlaşma töreni

Gümüşhane’de Ramazan Bayramı nedeniyle resmi bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Gümüşhane’de bayramlaşma töreni
Gümüşhane’de Ramazan Bayramı nedeniyle resmi bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Bayramın ilk günü Valilik ve Belediye Başkanlığı organizasyonunda İl protokolü, kurum müdürleri ve vatandaşların bayramlaştığı etkinlik Fatih Parkında gerçekleştirildi.

Törene Vali Okay Memiş, Milletvekili Hacı Osman Akgül, Garnizon Komutanı Albay Cezayir Danışan, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Vali Yardımcısı İsmail Özkan, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törene katılanlarla tek tek bayramlaşarak sohbet eden Vali Memiş ve protokol üyeleri, ardından Köprübaşı Polis Merkezi Amirliği’ne geçerek nöbet tutan polislerin bayramını tebrik etti.

Daha sonra Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne giden heyet, hastanede tedavi gören hastaların, hasta yakınlarının ve nöbette olan hastane personelinin bayramlarını kutladıktan sonra İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek tüm personelin bayramlarını tebrik etti.

Ardından İl Jandarma Alay Komutanlığı’nı ziyaret eden Vali Memiş burada tören mangası tarafından karşılandıktan sonra beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte askeri personel ile tek tek bayramlaştı ve daha sonra Garnizon Komutanı Albay Cezayir Danışan’ın makamına geçerek bir süre sohbet etti.

Vali Memiş daha sonra karayolu üzerinde trafik uygulaması yapan polis ekiplerini ve Özel Harekât Şube Müdürlüğü personelini de ziyaret ederek, bayramlarını tebrik etti, çalışmalarında kolaylık ve başarılar diledi.
Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2016, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER