Gümüşhane'de Hakkı Çubukçu Hatıra Ormanı Oluşturuldu

Gümüşhaneli hayırsever işadamı merhum İsmail Hakkı Çubukçu adına hatıra ormanı oluşturuldu.

Gümüşhane'de Hakkı Çubukçu Hatıra Ormanı Oluşturuldu
Gümüşhaneli hayırsever işadamı merhum İsmail Hakkı Çubukçu adına hatıra ormanı oluşturuldu.

Gümüştaş Madencilik tarafından mesire mevkiinde toplam bin fidandan oluşan hatıra ormanına ilk fidanları Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Çubukçu’nun eşi ve aile bireyleri ile birlikte dikti.

Burada konuşan Vali Yücel Yavuz, çevreye duyarlı bir işletme anlayışıyla güzel bir çalışma yapıldığını belirterek, “Merhum Hakkı Çubukçu’ya da Allah rahmet etsin diyoruz. Yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Mekanı cennet olsun. İnsanlar ortaya çıkan eserlerle anılıyor.” dedi.

Gümüştaş Madencilik Gümüşhane Şube Müdürü Korhan Çubukçu ise şirket politikalarının insan ve çevreye saygı ile başladığını belirterek, hatıra ormanı ile yeşil çevre politikasının zincirlerinden birisini oluşturmak istediklerini söyledi.

Programa Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı İsmail Akçay, merhum Çubukçu’nun eşi Aynur Çubukçu, Gümüştaş Madencilik Gümüşhane Şube Müdürü Korhan Çubukçu, Maden İşletme Müdürü İsmail Bozali, davetliler ve maden çalışanları katıldı.

2004 yılından vefat ettiği 5 Aralık 2011 tarihine kadar Gümüştaş Madencilik Gümüşhane Şube Müdürü olarak görev yapan merhum İsmail Hakkı Çubukçu, Gümüşhaneli gençlerin istihdamı için büyük emek vermiş ayrıca merhum Halit Zarbun'la başlattığı Gümüşhaneli öğrencilere burs işini uzun yıllar devam ettirmişti.
Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2014, 15:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER