Gümüşhane’nin En Kaliteli Okulu, Şiran Anaokulu

Gümüşhane genelinde İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan 'Yılın En Kaliteli Okulu' yarışmasında 'Yılın Kaliteli Okulu' ödülüne Şiran Anaokulu layık görüldü.

Gümüşhane’nin En Kaliteli Okulu, Şiran Anaokulu
Şiran Anaokulu, uzun süredir üzerinde çalıştığı “Toplam Kalite Yönetimi” projesiyle, Gümüşhane’nin En Kaliteli Okulu seçildi.

Gümüşhane genelinde İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan “Yılın En Kaliteli Okulu” yarışmasında “Yılın Kaliteli Okulu” ödülüne Şiran Anaokulu layık görüldü.

Şiran Anaokulu’nun hazırladığı proje, İl birinciliğinin ardından Ankara’da da Gümüşhane’yi temsil edecek. 81 ilden seçilen birincilerin yarışacağı “Türkiye’nin En Kaliteli Okulu” yarışmasında Gümüşhane’yi ilk defa Şiran ilçesinden bir anaokulu temsil edecek.

Okul müdürü Erdal Dündar, “Okulumuz, kurulduğu günden bugüne, çevresine örnek olacak işler yapmış, aynı heyecanla çalışmalarına bugün de devam etmektedir. Biz her zaman bir okul olmaktan öte, kaliteli ve sıcak bir yuva, bir aile olmayı hedefledik. Bu yıl, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce “Yılın Kaliteli Okulu” ödülüne layık görülen okulumuz, çalışmalarına aynı heyecanla devam edecektir. Şiran’ı eğitimde bir marka yapmak, Gümüşhane’de eğitime örnek olmak için daha çok çalışacağız. Bu vesileyle tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”  şeklinde konuştu.

Kurulduğu günden bugüne, her yıl Okul Öncesi Eğitim Şenliklerine ev sahipliği yapan Şiran Anaokulunun ilçede okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılmasına da öncülük ettiğini belirten öğrenci velileri ise gerçekleştirdiği yılsonu gösterileri, yemekli müzikli programlar, resim sergileri, kermesler, tiyatro gösterileri, pankartlı kostümlü yürüyüşler ile adından söz ettiren Şiran Anaokulunun bunlarla yetinmeyerek, Gümüşhane’yi Türkiye’de temsil etmesinin gurur verici olduğunu söyledi.

Veliler, Şiran Anaokulunun bu başarısı karşısında okul müdürü Erdal Dündar’a ve okulun tüm öğretmen ve çalışanlarına teşekkür edilerek başarılarının devamını diledi.

Haberin Kaynağı: Fatih Yeniçeri

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2013, 08:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER