Gündüz kapanan yeni hastane yolu gece açıldı

AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Hacı Osman Akgül, Cihan Pektaş ve İl Başkanı Av. Celalettin Köse, Gümüşhane’de yeni hizmete açıla 200 yataklı Devlet Hastanesi’ne ulaşımı sağlayan yeni yolda arazisi bulunan ve bugün akşama doğru icra yoluyla yolu ulaşıma kapatan Emsal Koç’u ikna ederek yolu yeniden ulaşıma açtırdı.

Gündüz kapanan yeni hastane yolu gece açıldı

Bugüne kadar kamulaştırma bedelini alamadığını daha sonra da hazırlanan imar planında da en değerli arazisinin yol ve parka ayrılmasından dolayı zarara uğradığını iddia ederek sorun çözülene kadar yeni hastanenin yeni yolunun kendi arazindeki kısmını kapattığını duyuran Koç, gece yarısı bu kararından vazgeçerek yolu yeniden ulaşıma açtı.

Avukatı ve icra memurlarıyla birlikte mahkeme kararı doğrultusunda yolu kazıklarla ve tahtalarla her iki yönden ulaşıma kapatan ve “Dikkat! Özel Mülktür. Girmek Yasaktır” yazısı astıran Koç, yaptığı açıklamayla bu kararından vazgeçtiğini duyurdu ve yoldaki tahtaları, taşları hastane yönetici ve personeliyle kaldırarak yolu ulaşıma açtı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Koç, “Milletvekillerimiz Cihan Pektaş, Osman Akgül ve AK Parti İl Başkanımız Av.Celalettin Köse rica ettiler bizden. “Hastanenin yolu burası kapanması uygun değil” dediler. “Bizim hatırımıza burayı aç, kimse mağdur olmasın. Burayı aç biz de gereken girişimleri yapacağız. İnşallah çözüm noktasında destek olacağız” dediler. Bizde hem onların ricasını kırmamak hem de Gümüşhane insanını mağdur etmemek için yolu açıyoruz. Kapatmaya zaten içim el vermiyordu. Yapılacak son noktaydı. Ama ricalarını da kıramadım. İnşallah bundan sonraki süreçte Başkan bey olayları daha yukarıya taşımadan bu işi çözüm noktasına ulaştırır” ifadelerini kullandı.

Yol kapatma işleminin ardından hastaneye giden yeni yol üzerinde araç trafiği oluşmuş, eski yoldan sağlanan ulaşım nedeniyle yaşanan duruma bazı vatandaşlar tepki gösterirken bazı vatandaşlar da Emsal Koç’un yaptığını doğru bulduğunu belirtmişti.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2022, 00:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vah Gümüşhane
Vah Gümüşhane - 2 yıl Önce

Calilik olan yamacı devlet yol vursun dama devlet satsın gelsin yolu kapatsın.

Askeriye den müsade alınsın yol askeriyeden verilsin. Bu adamın yerinin yamaç edip taş kaya doldurup iade edin. Meyva bitmez su bitmez insan yürümez yere hastane yapıp bu adam da akıllı yapmış almış milli emlak dan orayı bir memleket belaya kaldı bu isle

Gümüşhaneli
Gümüşhaneli - 2 yıl Önce

Akşam gittiğimde yol kapalıydı ve diğer yolu dolandım. Bu adama yalvarana kadar diğer yol yapılsın, şehir adına büyük bir ayıp

Misafir
Misafir - 2 yıl Önce

Her sabah durakta bekliyorum.cogu işletmenin bir servisi var her sabah aynı saatte gelip çalışanlarını alıp gidiyor.saglik çalışanları melul melul otobüs yada dolmuş bekliyor.sansliysa oturacak yer bulur değilse 100 kişinin içinde tikis tikis gider.bu mu dur sağlık çalışanlarına verilen değer.2 yolu olmayan hastanenin orda ne işi var.apar topar milleti taşıdılar gerisini düşünen yok.3 madem bir yol yapıldı adam akıllı yapilaydi.nerden ucacaz kafamıza taş mi gelecek araba mi çarpacak diye düşünmekten gözümüzü acamiyoruz. yuttugumuz tozun haddi hesabı yok zaten.hani asfalt hani yol hani Gümüşhane'ye verilen önem verilen sözler...

Mustafa ÖZDEMİR
Mustafa ÖZDEMİR - 2 yıl Önce

Versinler Adamın hakkını.

Arazinin satışını kim yapti
Arazinin satışını kim yapti - 2 yıl Önce

Bu adam ile belediye arasında problem bitmiyor ne yazikki

SIRADAKİ HABER