Hafta sonu çok sayıda köyde elektrik kesintisi var

Gümüşhane’de 19 Eylül Cumartesi ve 20 Eylül Pazar günleri Merkez, Kelkit, Şiran ve Torul ilçelerine bağlı belde ve çok sayıda köyde aralıklı elektrik kesintisi uygulanacak.

Hafta sonu çok sayıda köyde elektrik kesintisi var
Gümüşhane’de 19 Eylül Cumartesi ve 20 Eylül Pazar günleri Merkez, Kelkit, Şiran ve Torul ilçelerine bağlı belde ve çok sayıda köyde aralıklı elektrik kesintisi uygulanacak.

Gümüşhane Çoruh Aksa Elektrik A.Ş’den yapılan açıklamaya göre enerji nakil hatlarında yapılacak bakım çalışmaları nedeniyle 19 Eylül Cumartesi günü Torul, Kürtün ve Merkez ilçede, 20 Eylül Pazar günü Merkez, Torul, Kelkit ve Köse’de çok sayıda belde ve köyde planlı elektrik kesintisi yapılacak.

Açıklamaya göre 19 Eylül tarihinde Kürtün ilçesinde Demirciler, Karaçukur, Şendere, Çayırçukur, Süme, Erikbeli, Damlı, Seyitali, Karakaya, Katağacı, Arpaköy, Kayadibi, Alancık, Araköy, Aşağıkaradere, Gündoğdu köy ve mahalleleri ile Torul ilçesine bağlı Yurt köyünde 08.00-14.00 saatleri arasında 6 saatlik, Özkürtün Beldesinde ise 06.00-08.00 saatleri arasında 2 saatlik kesinti yapılacak.

Aynı gün Merkez ilçede ise 08.00-16.00 saatleri arasında Pirahmet, Esenyurt, Kırıklı, Yeniköy, Gökçepınar, Ulukale, Kızılca, Avşarbeyli, Sungurbeyli, Kazantaş, Kurtoğlu, Olukdere, Çayırardı, Aşağı Alıçlı, Çaltılı, Üçkol ve Gökçepınar köylerinde 8 saatlik kesinti yapılacak. Bakım ve onarımı biten bölgelere kesinti bitiş saati beklenmeden enerji verilecek.

20 Eylül Pazar günü ise Kelkit ve Köse ilçe merkezleri hariç Kelkit ilçesine bağlı Öbektaş, Ünlüpınar ve Deredolu Beldeleri ile Ağıl, Ağlık, Alacat, Aşağıözlüce, Aziz, Balıklı, Balkaya, Belenli, Bulak, Çakırlar, Çimenli, Çömlecik, Dayısı, Deredolu, Eskiyol, Gödül, Güllüce, Günbatur, Güneyçevirme, Güzyurdu, Karacaören, Karaçayır, Kaş, Kılıççı, Kınalıtaş, Kozoğlu, Kuşluk, Öbektaş, Öğütlü, Örenbel, Özen, Sadak, Sökmen, Tütenli, Ünlüpınar, Yarbaşı, Yenice, Yeniköy, Yeniyol ve Yukarıözlüce köylerinde, Köse ilçesine bağlı Akbaba ve Övünce köylerinde 08.00-11.00 saatleri arasında 3 saatlik kesinti yapılacak.

Merkez ilçede ise 08.00-12.00 saatleri arasında 4 saat boyunca merkeze bağlı Akçakale, Tekke, Mescitli, Olucak, Yağlıdere ile Torul ilçesine bağlı Harmancık, Atalar, Uğurtaş, Cebeli köylerine enerji verilemeyecek.

Yetkililer, kesinti nedeniyle vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmasını istedi.
Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2015, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER