Karagöz ayrılıyor

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde 5 yıldır İlçe Müftülüğü görevini yürüten Osman Karagöz, Samsun’un Çarşamba İlçe Müftüsü olarak atandı.

Karagöz ayrılıyor
Gümüşhane’nin Torul ilçesinde 5 yıldır İlçe Müftülüğü görevini yürüten Osman Karagöz, Samsun’un Çarşamba İlçe Müftüsü olarak atandı.

Karagöz için Kral Park tesislerinde veda programı düzenlendi. Programa Torul Kaymakamı Hakan Kafkas, Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, ilçe savcı ve hakimleri, STK temsilcileri ve din görevlileri katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, Müftü Karagöz’e bundan sonraki görev yerlerinde ve özel hayatında başarı dileklerinde bulundu ve fincan takımı hediye etti.

İlçe Kaymakamı Hakan Kafkas ise ilçeye yeni geldiğini, Müftü Karagöz ile başarılı bir çalışma ortamı bulduğunu, bundan sonraki görev yerlerinde kendisine başarı dileklerini iletti. Kafkas, kaymakamlık adına Müftü Karagöz’e plaket takdim etti.

Programda konuşan İlçe Müftüsü Osman Karagöz ise programı organize eden herkese teşekkür ederek, Torul’u köy köy, camii camii bildiğini, ilçe halkıyla sürekli diyalog halinde olduğunu ve Torul'da görev yapmaktan son derece mutluluk duyduğunu söyledi.

Karagöz, yeni görev yeri olan Samsun'un Çarşamba ilçesinde bir kardeşlerinin olduğunu unutmamaları gerektiğini katılımcılara iletirken Karagöz'e mesai arkadaşları ve diğer ilçelerden gelen görevliler tarafından çeşitli hediyeler ve plaketler takdim edildi.

Program, hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2015, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER