Kelkit Tapu Müdürlüğüne ISO 9000 Belgesi

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde bulunan Tapu Müdürlüğü, ISO 9000 Kalite Belgesi almaya hak kazandı.

Kelkit Tapu Müdürlüğüne ISO 9000 Belgesi
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde bulunan Tapu Müdürlüğü, ISO 9000 Kalite Belgesi almaya hak kazandı.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Sürekli Kurumsal Gelişim Projesi’ (SKGP) kapsamında kalite yönetim sistemi uygulanacak kurumlar arasında yer alan müdürlüğün belgesini Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, kendi eli ile verdi.

Tapu Müdürlüğü’nde düzenlenen törende, kalite yönetim sistemi belgesi almaya hak kazanan Tapu Müdürlüğü’ne belgesini Tapu Müdür Vekili Yaşar Şimşek’e veren Gazel, burada yaptığı konuşmada, bu belgeyi talep etmenin gerisinde çok ciddi bir kamu hizmeti yürütülmesi ve vatandaşların memnuniyetinin artırılmasının hedeflendiğini söyledi.

Asıl önemli olanın belgenin alınması olmadığını, hizmet edilen kitleye iyi hizmet sunabilmek olduğunu vurgulayan Gazel, “Kuruluşların verdiği TSE belgesinden anlaşılacağı gibi, ayrıca kendi gözlemlerimize göre de, Kelkit Tapu Müdürlüğü, vatandaş memnuniyeti ve kalite standartlarını yakalamıştır. Bu kaliteli çalışmalarının devamını ve çıtayı daha üst seviyeye yükselterek Kaliteli hizmetler vermesini temenni ediyorum. Kelkit Tapu Müdürlüğüne bu gayretli çalışmadan dolayı teşekkür ederim.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2013, 20:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER