KİLPA 31.Mağazasını Gümüşhane'ye Açtı

Doğu Karadeniz Bölgesinin güçlü market zincirlerinden KİLPA, 31.şubesini Gümüşhane’de açtı.

KİLPA 31.Mağazasını Gümüşhane'ye Açtı
Doğu Karadeniz Bölgesinin güçlü market zincirlerinden KİLPA, 31.şubesini Gümüşhane’de açtı.

Hasanbey Mahallesi Gümüşevler Blokları zemin katında bin metrekarelik alanda kurulan market için düzenlenen açılış törenine Vali Dr. Yusuf Mayda, Garnizon Komutanı Albay Serhat Önder, Emniyet Müdürü Ahmet Can, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, KİLPA Yönetim Kurulu Başkanı Semih Melek, Genel Müdürü Rıza Alioğlu, Genel Koordinatörü Ahmet Akyüzlü ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Vali Dr. Yusuf Mayda, Gümüşhane’de her geçen gün yeni mağazalar açıldığını belirterek, bu mağazalar sayesinde vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak hizmetleri alacağını hem de hizmette kalite ve rekabetin artacağını belirterek, bunun da kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Prensip olarak işletmelerden vatandaş memnuniyetini en yüksek düzeyde tutmalarını istediklerini belirten Vali Mayda, “Vatandaşlarımız güler yüzlü karşılansın. Sunulacak ürünler kaliteli ve uygun fiyatlı olsun istiyoruz. Bu doğrultuda çalışacaklarına inanıyoruz. Hayırlı olsun.” dedi.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay da konuşmasında Gümüşhane halkının herşeyin en iyisine layık olduğunu belirterek, her yeni işletmeden en kaliteliyi en ucuza sunmalarını beklediklerini söyledi.

KİLPA Yönetim Kurulu Başkanı Semih Melek ise 3 kasa ve 20 personel ile hizmet verecekleri Gümüşhane’de bu işyerini açabilmek için çok beklediklerini ve çok çalıştıklarını söyledi. Melek, vatandaşlara en iyi markaları en uygun fiyatlarla sunacaklarını belirtti.

Açılışa özel yüzlerce üründe yüzde 30'dan yüzde 50'ye varan indirimlerin yapıldığı törende ayrıca firmanın tavşan maskotu ise çocuklar tarafından ilgiyle karşılandı.

Gıda ürünlerinden kozmetik ürünlerine, sebze meyve reyonundan hediyelik ürün ve züccaciye reyonuna kadar binlerce çeşit ürünün bulunduğu mağazada ayrıca servis hizmeti de bunuluyor.
Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2014, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER