Köy muhtarları Gümüşkaya Köyü’nde buluştu

AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı tarafından köylerde başlatılan Herfene programı Gümüşkaya Köyü'nde İkisu- Artabel Vadisi'nde yer alan köylerin muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirildi. 

Köy muhtarları Gümüşkaya Köyü’nde buluştu

AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı tarafından köylerde başlatılan Herfene programı Gümüşkaya Köyü'nde İkisu- Artabel Vadisi'nde yer alan köylerin muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirildi. 

Köylerin sorunlarını öğrenip çözmek amacıyla muhtarlarla gerçekleştirilen toplantıların üçüncüsü İkisu-Artabel vadisinde yer alan Gümüşkaya köyünde gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanı Av. Celalettin Köse parti olarak muhtarlarla farklı süreçlerde bir araya geldiklerini belirterek, “Bizler zaman zaman muhtarlarımızla bir araya geliyor ve sohbet ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde Geçit Köyü'nde muhtarlarımızla bir araya geldik. Bugün de Gümüşkaya Köyü'nde üçüncüsünü düzenlediğimiz toplantıyla muhtarlarımızla bir aradayız. Muhtarlarımız nezdinde tüm vatandaşlarımıza ulaşarak, sorunları en hızlı şekilde çözmek gayretindeyiz. AK Parti teşkilatı olarak muhtarlarımızın her zaman yanlarında olduk. Muhtarlarımızdan gelen taleplerden köylerimizin ve hemşehrilerimizin ne gibi sorunlarının olduğunu öğreniyoruz ve anında çözüm bulmaya gayret ediyoruz. Bundan dolayı, muhtarlarımız ile buluşmaya, bu toplantılarımızı sürdürmeye devam edip bütün muhtarlarımızla bahar aylarına kadar birebir görüşeceğiz” dedi.

Başkan Köse, birlik ve beraberliğin önemine işaret ederek, “Sayın Vali Yardımcımız, İl Genel Meclisi Başkanımız, AK Partili ve MHP’li meclis üyelerimiz burada hep birlikteyiz. Muhtarlarımızla olan diyaloglarımızda çok güzel bir şekilde devam ediyor. Güzel bir uyumumuz var. Bu uyum ve birliktelik Gümüşhane’de hep güzel işlere vesile oldu, olmaya da devam edecek. Bizler yalnızca siyasi olarak değil şehrin insanı olarak bu şehre katkı sağlamak için gayret göstereceğiz. Hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği 2023 hedefine emin adımlarla yürüyeceğiz. Muhtarlarımızı dinleyerek sorunların çözümü konusunda üzerimize düşen görevi de en kısa zamanda yerine getireceğiz. AK Parti İl teşkilatı olarak muhtarlarımızla bir araya gelmekten de mutluluk duyduk. Yaptığımız programlarda bizleri yalnız bırakmayan değerli muhtarlarımıza ve ev sahipliği ve misafirperverliklerinden dolayı Geçit, Şephane ve Gümüşkaya Köyü muhtarlarımıza şahsım ve teşkilatım adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2020, 16:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER